Multipower

Multipowerille lihakset ja niiden kasvu on ollut tärkeää jo vuodesta 1977 asti, jolloin se aloitti tuotevalikoimansa kehittämisen ja laajentamisen. Nykyään yrityksen tuotteita myydään urheilijoille jo yli 36 maassa. Multipowerin tuotteisiin kuuluu erilaisia proteiinivalmisteita kuten proteiinipatukoita, -pirtelöitä ja -jauheita sekä urheilujuomia. Valikoiman tarkoitus on parantaa kestävyyttä, edistää lihasmassan kasvua, lisätä lihasvoimaa ja olla muutenkin apuna kehonmuokkauksessa. Multipower auttaa urheilullisten tavoitteiden toteutumisessa. 

Esimerkiksi L-Carnitine Bar on vähäkalorinen ja ravinnerikas proteiinipatukka Multipowerilta. Sen rasvanpolttoa edistävä vaikutus johtuu siihen lisätystä aminohaposta L-kartiniinista. Patukka sopii erinomaisesti esimerkiksi urheilijoille, jotka haluavat päästä mahdollisimman timmiin ja rasvattomaan kuntoon. Patukka suositellaan nautittavaksi aterioiden välissä tai ennen harjoittelua. Multipowerila löytyy myös paljon muita proteiinipatukoita, kuten Protein Bar, jossa on jopa 25 grammaa proteiinia. 

Toisaalta Multipowerilta saa esimerkiksi magnesiumshotteja kuten Magnesium Liquideja, joka auttaa vähentämään urheilijan väsymystä ja uupumusta sekä edistää lihasten normaalia toimintaa sekä protieinisynteesiä. Lisäksi esimerkiksi Energy Charge-niminen urheilujuoma on voi olla hyvä lisä urheilijan ruokavaliossa. Se perustuu luonnolliseen mineraaliveteen ja sisältää monipuolisesti hiilihydraatteja lihasten ja aivojen tarpeisiin. Multipowerilla on myös valmiita proteiinijuomia - esimerkiksi Fit protien Lite sisältää jopa 40 g proteiinia ja ainoastaan 1 gramma rasvaa per pullo!

 
Siirry alkuun