Chained Nutrition

Chained Nutrition valmistaa lisäravinteita nimenomaan kehonrakentajille ja voimaurheilijoille. Vaikka treenikaudella olisi kuinka huolellisesti suunniteltu ja mittatarkasti noudatettu ravintodieetti, tarvitsevat lihakset kasvaakseen ja äärimmilleen vahvistuakseen myös lisäravinteita. Chained Nutrition on tutkinut huolella lihasten ja rasvan kemiaa, ja luonut täsmätuotteita, joilla saa esimerkiksi maksimoitua lihastoiminnan, testosteronin tuotannon ja rasvanpolton. Tuotemerkin lisäravinteet ovat tunnettuja laadustaan ja siitä, että niillä saa maksimoitua suorituskyvyn. Ne ovat haluttuja juuri toimivuutensa ansiosta. Tarkempaa tuotetietoa on paljon tarjolla netissä. Kannattaa lukea huolella jokaisen tuotteen tuotekuvaus ja kuulostella niistä saatuja kokemuksia, sillä tuotevalikoima on erittäin laaja.

Eri tuotteita tarvitaan eri aikaan treeniohjelman mukaisesti. Myös fysiikka ja metabolismi muuttuvat jatkuvasti. Chained Nutrition tarjoaa lisäravinteet jokaiseen vaiheeseen. Esimerkiksi Chained Nutritionin ZMA Hardcore sisältää sinkkiä, magnesiumia ja B6-Vitamiinia. Tämä yhdistelmä edistää normaalia testosteronituotantoa ja lihastoimintaa. BCAA Hardcore Caps taas sisältää haaraketjuisia aminohappoja – L-Leusiinia, L-Isoleusiinia ja L-Valiinia – vapaassa muodossa, ja siten niiden käyttö edistää suoraan lihasmassan kasvua. Bolt Hardcore sisältää raaka-aineet Optipep™, Vitargo™, Creapure™ ja Palatinos™ ja on korkea proteiinipitoisuudeltaan. Se kuuluu palautumistuotteiden eliittiin!

Chained Nutrition lisäravinteet saa ostettua netistä. Kommentteja ja kokemuksia lisäravinteista voi lukea keskustelupalstoilta ja verkkokauppojen sivuilta. Chained Nutritionia myy muun muassa fitnesstukku.fi.

Chained Nutrition on huolelliseti kehitetty lisäravinnesarja kehonrakentajille ja voimaurheilijoille.

Tuotevalikoimassa on täsmätuotteita lihaksien kasvattamiseen ja rasvanpolttoon.

Siirry alkuun