Isostar

Isostar on yksi maailman johtavista urheilulisäravinteiden valmistajista ja myyjistä. Yritys on toiminut jo lähes 40 vuoden ajan ja perustaa tuotteensa erittäin tarkalle tutkimukselle ja kokeiluille.

Isostar on ollut johtava yritys lisäravinnealalla jo vuosikymmenien ajan, jopa 40 maassa. Isostarin valtava etu on sen lukuisat asiantuntijat ja tutkijat urheilulääketieteen alalla. Isostarin omaa tutkimusta ja tuotekehitystä ja testausta tehdään Euroopan parhaissa laboratorioissa.  Yritys noudattaa anti-doping-sopimusta, mikä takaa tuotteiden laadun ja puhtauden.

Isostarilla on monipuolinen valikoima erilaisia urheilujuomiin ja treenin jälkeiseen palautukseen sopivia tuotteita. Sillä on valmiita urheilujuomia, on erimakuisia jauheita, joista voi itse valmistaa mieleisensä palautusjuoman, on patukoita, poretabletteja, energiageelejä...

Useimmat Isostarin tuotteista perustuvat niiden isotoniseen vaikutukseen kehossa, eli kiihdyttää elimistön hydraatiota. Näin suorituskyky nousee ja lihasvammojen riski vähenee.

  • Isostarin tuotteet sopivat kaikille enemmän ja vähemmän treenaaville
  • Isostar on yksi maailman johtavista urheilulisäravinteiden valmistajista
  • Isostar noudattaa tuotteidensa osalta anti-doping -sopimusta, joka takaa tuotteiden laadun ja puhtauden
Siirry alkuun