Diasporal

Diasporal tuotteet ovat liikkuvaisille ja urheileville suunnattuja magnesium-valmisteita, joissa magnesium on hyvin erilaisissa muodoissa. Näin jokainen voi löytää itselleen, omiin menoihinsa ja elämäntapaansa sopivan valmisteen ja saada siitä energiaa ja vahvuutta liikkumiseen.

Magnesium on ihmiselle välttämätön alkuaine, jota saadaan ruuassa pääasiassa täysjyväviljoista ja auringonkukansiemenistä. Mikäli ruokavaliossa ei ole ollenkaan viljoja, magnesiumin saanti on erittäin tärkeää turvata ottamalla sitä lisäravinteena.

Magnesium on luuston ja lihasten rakennusaine ja sen puute näkyy lihasten kipeytymisenä, suonenvetoina, levottomina jalkoina, puutos saattaa aiheuttaa lihaskramppeja ja -kouristuksia, keskittymishäiriöitä, hermostuneisuutta, väsymystä ja haluttomuutta. Runsas hikiliikunta, laihdutus ja stressi kuluttavat runsaasti magnesiumia, joten tällöin magnesiumia kannattaa aina nauttia erikseen purkista. Kannattaa huomioida, että elimistö käyttää aina ensin luuston magnesiumvarastot loppuun. Magnesiumvalmisteita täytyy siis ensin nauttia viikkoja ennen kuin luuston varastot täyttyvät ja magnesiumia riittää vereen lihasten tarpeiksi.

Diasporal Magnesium on magnesiumvalmiste, jossa magnesium on orgaanisessa muodossa magnesiumsitraattina: tämä takaa magnesiumin maksimaalisen imeytymisen. Magnesium Diasporalia on tarjolla useassa eri muodossa, jolloin eri käyttäjäryhmille löytyvät sopivat valmisteet. Diasporalin voit nauttia veteen sekoitettavana jauheena, imeskelytablettina, Aktiv-poretablettina sekä käyttövalmiina Direkt-rakeina. Imeskelytabletit ja rakeet on helppo napata vaikka treenikassiin mukaan ja napata niitä vaikka kesken treenin ja siten ennaltaehkäistä lihaskrampit ja lihasten kipeytyminen.

  • Diasporal tuotteet ovat erilaisia magnesiumvalmisteita erilaisiin tilanteisiin sopiviksi: veteen sekoitettavaa jauhetta, imeskelytabletteja, rakeina sekä poretabletteina
  • Magnesium on elimistön välttämätön alkuaine, jonka puutos aiheuttaa lihaskramppeja, keskittymishäiriöitä ja suonenvetoja
Siirry alkuun