Diasporal lisäravinteita myyvät nettikaupat

Lisäravinne kaupoista mm. Hyvinvoinnin Tavaratalo, Voimia, Verkkoapteekki.fi edustavat Diasporal -lisäravinteita. Näet kaikki sivujemme Diasporal -lisäravinteita myyvät lisäravinnekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Diasporal -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 lisäravinnekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Hyvinvoinnin Tavaratalo
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  JOIK luonnonkosmetiikka nyt -20%
 • Voimia
  Toimitusaika: 1-2 pv
  Toimitukset: 5,9 - 10,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] xn--lisravinne-s5a.fi

Diasporal

Diasporal
Diasporal

Diasporal tuotteet ovat liikkuvaisille ja urheileville suunnattuja magnesium-valmisteita, joissa magnesium on hyvin erilaisissa muodoissa. Näin jokainen voi löytää itselleen, omiin menoihinsa ja elämäntapaansa sopivan valmisteen ja saada siitä energiaa ja vahvuutta liikkumiseen.

Magnesium on ihmiselle välttämätön alkuaine, jota saadaan ruuassa pääasiassa täysjyväviljoista ja auringonkukansiemenistä. Mikäli ruokavaliossa ei ole ollenkaan viljoja, magnesiumin saanti on erittäin tärkeää turvata ottamalla sitä lisäravinteena.

Magnesium on luuston ja lihasten rakennusaine ja sen puute näkyy lihasten kipeytymisenä, suonenvetoina, levottomina jalkoina, puutos saattaa aiheuttaa lihaskramppeja ja -kouristuksia, keskittymishäiriöitä, hermostuneisuutta, väsymystä ja haluttomuutta. Runsas hikiliikunta, laihdutus ja stressi kuluttavat runsaasti magnesiumia, joten tällöin magnesiumia kannattaa aina nauttia erikseen purkista. Kannattaa huomioida, että elimistö käyttää aina ensin luuston magnesiumvarastot loppuun. Magnesiumvalmisteita täytyy siis ensin nauttia viikkoja ennen kuin luuston varastot täyttyvät ja magnesiumia riittää vereen lihasten tarpeiksi.

Diasporal Magnesium on magnesiumvalmiste, jossa magnesium on orgaanisessa muodossa magnesiumsitraattina: tämä takaa magnesiumin maksimaalisen imeytymisen. Magnesium Diasporalia on tarjolla useassa eri muodossa, jolloin eri käyttäjäryhmille löytyvät sopivat valmisteet. Diasporalin voit nauttia veteen sekoitettavana jauheena, imeskelytablettina, Aktiv-poretablettina sekä käyttövalmiina Direkt-rakeina. Imeskelytabletit ja rakeet on helppo napata vaikka treenikassiin mukaan ja napata niitä vaikka kesken treenin ja siten ennaltaehkäistä lihaskrampit ja lihasten kipeytyminen.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun