Biolatte

Nykyään tiedetään, että ihminen koostuu oikeastaan enemmän bakteereista kuin omista kudoksistaan. Bakteerit ja entsyymit ovat olennainen osa ihmisen kehon normaalia toimintaa. Nykyaikaisessa ruokavaliossa sekä ylipuhtaassa ympäristössä elimistölle laadukkaita bakteereja ihminen ei oikeastaan saa.

Biolatten maitohappobakteerit ja entsyymit tukevat suoliston toimintaa ja auttavat näin vastustamaan sairauksia ja pysymään sekä fyysisesti että psyykkisesti terveenä. Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut entsyymeitä ja maitohappobakteereita jo pian 50 vuotta. Delatte on tiennyt tutkimustensa perusteella bakteerien tärkeyden jo kauan mutta valtavirta on alkanut tiedostaa bakteerien tärkeyden vasta viime vuosina.

Biolatten tuotteet sisältävät monipuolisesti yleisimpiä maitohappobakteereita. Delatte ei halunnut sekoittaa bakteerien joukkoon mitään ylimääräistä, joten tuote on hyvin yksinkertainen. Perustuotteessa, Biolatte Originalissa, on viittää yleistä maitohappobakteeria ja se sopii kenen tahansa päivittäiseen käyttöön. Perussairauksissa hyvä bakteeritaso on sen sijaan vielä tärkeämpi, joten silloin lienee syytä käyttää lisäksi jotain Biolatten entsyymituotteista.

• Biolatten tuotteiden taustalla on vuosikymmenien tutkimustyö maitohappobakteereista

• Tuotteet mahdollisimman yksinkertaisia ja puhtaita ja sisältävät paljon erilaisia bakteereita

Siirry alkuun