ACKD Easy Diet lisäravinteita myyvät nettikaupat

Lisäravinne kaupoista mm. Hyvinvoinnin Tavaratalo, Verkkoapteekki.fi, Sinunapteekki edustavat ACKD Easy Diet -lisäravinteita. Näet kaikki sivujemme ACKD Easy Diet -lisäravinteita myyvät lisäravinnekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan ACKD Easy Diet -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 lisäravinnekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Sinunapteekki
    Toimitusaika: 2-7 pv
    Toimitukset: 3,9 - 9,9 €
    Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksiin
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] xn--lisravinne-s5a.fi

ACKD Easy Diet

ACKD Easy Diet
ACKD Easy Diet

Monille meistä ovat tuttuja Easy Dietin ateriankorviketuotteet. Ne ovat ACKD-yrityksen laihdutustuotteita, jotka on kehitetty Suomessa. Easy Diet -tuotesarja sisältää hyvänmakuisia erityisruokavaliovalmisteita, ateriankorvikepatukoita, välipalakiisseleitä, kivennäisjuomajauheita ja psylliumkuituvalmisteita. Jokainen pakkaus sisältää tarkat käyttöohjeet ja ainesosat. 

Tuotteissa on monenlaisia eri tuotteita kuten puuroja, suolaisia keittoja, pirtelöitä, kiisseleitä ja patukoita yli 20 eri maussa. Tuotteet eivät sisällä natriumglutamaattia tai keinotekoisia makeutusaineita. Lisäksi tuotteet ovat yleensä gluteenittomia ja laktoosittomia tai vähälaktoosisia. 

Uusia tuotteita ACKD:lla ovaft Easy Diet Natural Edition -tuotteet, jotka ovat allergiavapaita ja puhtaita laihdutusvalmisteita. Ne ovat soijattomia, maidottomia, gluteenittomia, laktoosittomia ja hiivattomia. Tuotteet sopivat paitsi laihduttajille niin puhdasta, lisäaineetonta, runsasproteiinista ja helppoa ruokaa arvostaville. 

ACKD Easy Diet niukkaenergistä dieettiä suositellaan vaikeasti lihaville. Dieetti johtaa ketoosiin, mikä pudottaa nopeasti painoa perusterveeltä aikuiselta. Ketoosi käynnistää 3-4 vuorokauden jälkeen nälkä väistyy, unen laatu paranee, olo kevenee ja dieetin ylläpitäminen on helppoa. Normaalipainoisten, lasten, nuorten, diabeetikkojen, raskaanaolevien tai alipainoisten ei kuitenkaan kannata korvata kaikkia aterioita ateriankorvikkeilla, vaan korkeintaan 2 ateriaa päivässä.

On olemassa erilaisia tyylejä noudattaa Easy Diet -dieettiä. Nopeasti tuloksiin pääsee noudattamalla ohjelmaa tiukasti 2-3 viikon ajan korvaamalla kaikki ateriat ateriankorvikkeilla, jolloin päivässä saa vain noin 500 kilokaloria. Turvallisempi ja kestävämpi vaihtoehto on maltillisempi - siinä korvataan aterioista vain puolet ateriankorvikkeilla niin, että kokonaisenergiansaanti on enintään 1500 kilokaloria päivässä.

 

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun