Powerbar lisäravinteita myyvät nettikaupat

Lisäravinne kaupoista mm. Nu3 edustaa Powerbar -lisäravinteita. Näet kaikki sivujemme Powerbar -lisäravinteita myyvät lisäravinnekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Powerbar -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 lisäravinnekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] https:www.xn--lisravinne-s5a.fi

Powerbar

Powerbar

Powerbar energia- ja proteiinijuomat, geelit ja patukat ovat erinomainen lisä kenen tahansa kovaa ja rankasti treenaavan treenieväisiin. Geelit ja patukat on helppo napata treenikassiin ja haukata jopa treenin välissä.

Powerbar energia- ja proteiinijuomat ovat korkealaatuista heravalkuaista sekä siinä on suuri annos hitaasti sulavaa kaseiinia. Jauheet on herkullisia ja ne liukenevat helposti. Treenin jälkeisesti palautusjuomaksi Powerbarin mansikan, vaniljan tai suklaan makuiset juomat ovat erinomainen vaihtoehto.

Kovaan treeniin ja ennen kaikkea pitkäkestoiseen sykettä nostavaan treeniin, kuten pitkille jouksulenkeille, Powerbarin energiageelit ovat hyvä lisä. Pieni paketti kulkee hyvin tiukkojenkin treenihousujen taskussa tai vaikka kädessä puoli matkaa ja se on helppo imaista suuhun vaikka kesken juoksun. Geelin energia on fruktoosista ja glukoosista ja energiaboostia on parannettu vielä ripauksella kofeiinia. Geelejäkin useita eri makuja lähtien viinimarjasta.

Powerbarin nestemäiset magnesiumampullit ovat niinikään kätevän kokoisia mukaan otettavaksi. Rankan treenin tai pelin yhteydessä otettu magnesium vähentää olennaisesti lihaskouristuksen riskiä sekä nopeuttaa treenin jälkeistä palautumista.

  • Powerbarin tuotteet on suunniteltu käteviksi, helposti treeniin mukaan otettaviksi annoksiksi, energiageeleineen ja magnesiumampulleineen
  • Powerbarilla on proteiini- ja palautusjuomia sekä proteiinipatukoita
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?