Modifast

Modifast auttaa laihduttajaa saavuttamaan tavoitteensa. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat laihtua nopeasti, mutta syödä silti kohtuullisen monipuolisesti. Modifast-dieetissä osa aterioista korvataan laihdutustuotteilla niin, että päivän kalorimäärä pienenee huomattavasti. Dieetissä eri ateriankorvikevaihtoehtoja on useita tukevammista ruoista makeisiin herkkuihin. Modifastilla on saatavana erilaisia juomia esimeriksi hedelmän-, suklaan- tai kahvinmakuisina, eri makuisia keittoja sekä vanukkaita ja patukoita. Ateriat valmistuvat ainoastaan lisäämällä veden.

Modifast-dieetti etenee kolmen vaihteen kautta. Tehovaihe on ensimmäiset kymmenen päivää, jolloin painoa pudotetaan nopeasti. Tällöin kaikki ateriat tulisi korvata Modifast-tuotteilla. Suositus on nauttia neljä annosta päivässä, joista kilokaloreita kertyy yhteensä 850 kaloria. Tuotteella ei ole väliä, sillä kaikki tuotteet sisältävät paljon proteiinia, joka auttaa säilyttämään lihasmassaa.

Siirtymävaiheessa tulisi nauttia kolme annosta Modifast-tuotteita päivässä sekä lisäksi yksi kevyt ateria. Tällöin kilokalorimäärä nousee 1200 kaloriin. Viimeisessä painonvakautusvaiheessa nautitaan vain yksi Modifast-tuote päivässä. Vaihetta jatketaan niin pitkään, kunnes unelmapaino on saavutettu. Laihtuminen jatkuu järkevämmin ja maltillisemmin, kun kalorimäärä on 1400-1600 kilokaloria päivässä. Nyt Modifastin rooli on vain täydentää tasapainoista ja kevyttä ruokavaliota. Maltillinen laihduttaminen takaa usein pysyvämmät tulokset nuin liian nopea ja liian vähällä energialla laihduttaminen.

 
Siirry alkuun