Finnmax

Finnmaxin tuotteet tunnetaan urheilupiireissä hyvästä hinta-laatusuhteestaan sekä laajasta valikoimastaan. Finnmaxilla on erinomainen valikoima erilaisia lisäravinteita urheiluun lihasmassan kasvattamiseen. Tuotteet sopivat usein kuitenkin myös tavallisille kuntoilijoille, jotka ovat kiinnostuneita oman ruokavalionsa parantamisesta.

Finnmax on suomalainen vuonna 1995 perustettu urheiluravinnealan yritys, joka käyttää tuotteissaan erittäin laadukkaita, tunnettuja kansainvälisiä raaka-ainevalmistajia. Urheilulisäravinteiden raaka-aineiden valmistaminen on erittäin vaativaa ja kallista, siksi pieni kotimainen toimija ei tee niitä itse vaan käyttää luotettavaa toimittajaa. Tämä menettely takaa tuotteille hyvän hinta-laatusuhteen.

Finnmax tuotteet on suunniteltu urheilijoille ja kuntoilijoille lajista riippumatta mutta myös ihan tavallisille tallaajille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan ruokavaliotaan. Tuotevalikoimasta löytyy kaikille hyödyllisiä proteiinivalmisteita sekä hiilihydraattivalmisteita. Valikoimassa on myös laihdutusvalmisteita, painonlisäysvalmisteita sekä palautumista edistäviä tuotteita. Lisäksi sieltä löytyy aminohappoja, kreatiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita, antioksidantteja, nivelterveyttä edistäviä tuotteita sekä superfoodeja.

  • Finnmax on kotimainen urheiluravinteita ja lisäravinteita valmistava yritys, joka on toiminut parikymmentä vuotta
  • Valikoimassa on laaja kirjo palautumis- ja urheiluvalmisteita hiilareineen ja proteiineineen, lihasmassaa ja tehoa kasvattavia tuotteita, kuten kreatiinivalmisteita sekä vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja, superruokia...
  • Finnmaxin tuotteet sopii paitsi urheilijoille ja kuntoilijoille myös ihan tavallisille tallaajille
Siirry alkuun