Allevo

Allévo on yksi johtavista painonhallintatuotemerkeistä Pohjoismaissa. Allévo-tuoteryhmään kuuluu vähäkalorisia välipalapatukoita, pussikeittoja sekä kevyitä juomia.

Allévo on kuitenkin paljon muutakin kuin tuotteensa: se tarjoaa painonpudotus- ja hallintaohjelmia sekä tukea painonpudotukseen. Allévo-tuotteilla voidaan laihduttaa nopeasti, jolloin aloitetaan Kick Start-painonpudotusohjelman mukaisesti, tai sillä pudotetaan painoa maltillisesti samalla aktiivisesti treenaten. Kolmas etappi on tasapainotella sopivassa painossa.

Allévon patukoita, keittoja ja juomia voi toki käyttää muutenkin vaikka ei olisi mukava painonpudotusohjelmassa. Vähäkalorisina ja runsasproteiinisina kaikki Allévon tuotteet sopivat erinomaisesti sekä painonhallintaan että treeniruokavalioon. Allévon tuotteita myydään paitsi luontaistuotekaupoissa myös ruokakaupoissa koko Suomessa.

Allévon tuotteilla kannustetaan laihduttajia siirtymään terveellisempään ruokavalioon. Valmiit herkulliset keitot ja smoothiet ovat ensimmäinen askel kohti sitä.

Siirry alkuun