Fit+Feelgood

Fit+ Feelgood dieettpirtelöt

Saksassa suosituiksi nousseet Fit+ Feelgood tuotteet ovat VLCD-valmisteita eli toisin sanoen erittäin niukkaenergisiä dieettivalmisteita. Ne on siis suunnattu laihduttajille tai paastoilijoille. Jos tuotteita syö suosituksen verran päivässä, niistä saa yhteensä vain noin 800 kaloria, mikä on huomattavasti normaalia vähemmän. Tuotteisiin on kuitenkin lisätty kaikkia elintärkeitä ravintoaineita. Ateriankorvikkeena Fit+ Feelgood tuotteita voi käyttää korvaamalla korkeintaan 2 ateriaa päivässä. Parhaiten tuotteet sopivat käytettäväksi kuureittain tai esimerkiksi 5:2 pätkäpaastossa.

Fit+ Feelgoodin laihduttavaa vaikutusta on tehostettu lisäämällä tuotteisiin Konjac-glukomannaania sekä L-karnitiinia. Glukomannaani on kuitu, joka turpoaa vatsassa peräti 300-kertaiseksi ja pitää näin nälän kauan poissa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Fit+ Feelgood tuotteilla ei kannata korvata normaalia ruokaa ainakaan pidempään kuin yli 3 viikon ajan. Silloin täytyy jo jutella asiasta lääkärin kanssa. Erittäin niukkaenergistä dieettiä suositellaan ainoastaan ylipainoisille. Ainoana ravinnonlähteenä tuotteet eivät saa olla ainkaan nuorilla, lapsilla, iäkkäillä, raskaana olevilla, imettävillä tai diabeetikoilla. 

Fit+ Feelgood-tuotteiden etu on merkittävästi edullisempi hinta kuin muiden markkinoilla olevien VLCD-tuotteiden. Merkin tuotteet on myös usein valitu markkinoiden parhaimman makuiseksi vastavien tuottieden joukossa. 

 

Siirry alkuun