Vida Arginiini-Ornitiini, 90 tablettia
14,00€ 20,00€
Vida Kromi, 120 tablettia
6,30€ 9,00€
Vida Vahva MultiDuo
5,95€ 8,50€
Vida Magnesium Citrate+B6
7,35€ 10,50€
Vida Vahva Sinkki+B6
5,95€ 8,50€
Vida L-Carnitine 80 tablettia
12,60€ 18,00€
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Voimia
Poista kaikki suodattimet

Vida

26 tuotetta 3 kaupasta
Vida

Vida vitamiini ja ravintolisäsarja on suunniteltu suomalaisille vastaamaan meidän tarpeitamme ja olosuhteitamme. Vitamiinisarjasta löytyy vahvoja vitamiineja vastaamaan suurta tarvetta pitkän ja pimeän talven aikana.

Vida on suomalaisen Leader Foods Oy:n ravintolisäsarja, joka on suunniteltu nimenomaan suomalaisille. Sarja on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Sarjassa on d-vitamiineja sekä muita vitamiineja sekä erilaisia rasvahappoja ja kivennäisaineita.

Vidalla on erinomasia tuotteita lapsille. Vidan Junnu tableteissa on esimerkiski monivitamiinivalmiste, jossa on otettu huomioon suomalaisten lasten ja nuorten vitamiinintarpeet ja mahdolliset puutokset. Monivitamiinitabletin lisäksi ei välttämättä tarvitse huolehtia muuta kuin tarpeeksi vahva d-vitamiinitabletti ja ehkä jotain kalaöljyvalmistetta, niin lapsi saa rautaisannoksen tärkeitä ravintoaineita tätä päivää ja myös tulevaisuutta varten. Suuri osa suomalaislapsista elää tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden puutteessa, ja nimeomaan tätä varten Vida-tuotesarjakin on suunniteltu. Helpottamaan tarvittavien ravintoaineiden päivittäistä saantia.

Vidan valikoimista löytyy myös kivennäisaineita: rautaa, magnesiumia, sinkkiä, magnesiumsitraattia... Myös omega-3 rasvahappovalmisteita löytyy nimeomaan suomalaisten tarpeisiin suunniteltuja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun