Magnex

Magnesium on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista, sillä sitä on elimistössämme erittäin paljon. Sitä tarvitaan hyvin erilaisiin toimintoihin, kuten luuston ja lihasten rakennusaineiksi.

Magnex on Vitabalansin brändi, joka tarkoittaa magnesiumia sisältäviä erilaisia ja eri käyttötarkoituksiin tarkoitettuja tuotteita. Magnexin valikoimaan kuuluu erimakuisia purutabletteja, juomajauheita ja poretabletteja, joissa on magnesiumia erivahvuisina sekä lisäksi jotain muuta ainesosaa, kuten B-6 -vitamiinia tai sitraattia.

Magnesiumia on melkein kaikkialla kehossamme. Se on erittäin tärkeä luustolle ja harmaille, mutta yhtä tärkeä se on energiaaineenvaihdunnassa proteiinin hyödyntämisessä, eli lihasten toiminnassa. Sillä on tärkeä tehtävä immuunijärjestelmässä, hermojärjestelmässä, hormonitoiminnan säätelyssä sekä punasolujen muodostamisessa. Sen puutos aiheuttaa lihaskramppeja ja kouristuksia, pahoinvointia, uneliaisuutta, velttoutta... Magnesiumia kuluu erityisen paljon urheilijoilla tai aktiivisesti kuntoilevilla, toipilailla, imettävillä äideillä sekä huonon ruokavalion omaavilla.

  • Magnex on Vitabalansin brändi magnesiumtuotteille
  • Urheilijat ja kovasti kuntoilevat tarvitsevat magnesiumia enemmän kuin muut
  • Magnesiumin puute näkyy muun muassa lihaskramppeina ja väsymyksenä sekä lihasten huonona palautumisena treenin jälkeen
  • Magnesium on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista elimistössämme
Siirry alkuun