Magnex lisäravinteita myyvät nettikaupat

Lisäravinne kaupoista mm. Verkkoapteekki.fi edustaa Magnex -lisäravinteita. Näet kaikki sivujemme Magnex -lisäravinteita myyvät lisäravinnekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Magnex -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 lisäravinnekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] xn--lisravinne-s5a.fi

Magnex

Magnex
Magnex

Magnesium on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista, sillä sitä on elimistössämme erittäin paljon. Sitä tarvitaan hyvin erilaisiin toimintoihin, kuten luuston ja lihasten rakennusaineiksi.

Magnex on Vitabalansin brändi, joka tarkoittaa magnesiumia sisältäviä erilaisia ja eri käyttötarkoituksiin tarkoitettuja tuotteita. Magnexin valikoimaan kuuluu erimakuisia purutabletteja, juomajauheita ja poretabletteja, joissa on magnesiumia erivahvuisina sekä lisäksi jotain muuta ainesosaa, kuten B-6 -vitamiinia tai sitraattia.

Magnesiumia on melkein kaikkialla kehossamme. Se on erittäin tärkeä luustolle ja harmaille, mutta yhtä tärkeä se on energiaaineenvaihdunnassa proteiinin hyödyntämisessä, eli lihasten toiminnassa. Sillä on tärkeä tehtävä immuunijärjestelmässä, hermojärjestelmässä, hormonitoiminnan säätelyssä sekä punasolujen muodostamisessa. Sen puutos aiheuttaa lihaskramppeja ja kouristuksia, pahoinvointia, uneliaisuutta, velttoutta... Magnesiumia kuluu erityisen paljon urheilijoilla tai aktiivisesti kuntoilevilla, toipilailla, imettävillä äideillä sekä huonon ruokavalion omaavilla.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun