Puhdistamo

Puhdistamo on lempääläläinen yritys, joka teettää ja tuo maahan erittäin laadukkaita superfoodeja ja muita ravintorikkaita ruokia ja luontaistuotteita. Puhdistamo haluaa tehdä suomalaisesta ruokapöydästä vielä hiukan terveellisemmän.

Puhdistamo perustettiin vuonna 2009 erittäin laadukkaiden superfoodien maahantuontiyritykseksi. Sittemmin Puhdistamon tuotevalikoima on kasvanut erittäin laajaksi: erilaisia tuotteita kaakaovoista spirulinatabletteihin on jo satoja.

Puhdistamon tärkein motiivi on korkea laatu, ei niinkään hinta. Yritys ei kilpaile hinnalla vaan pikemminkin laadulla. Laadusta pääsee varmistumaan myös asiakas, sillä Puhdistamolla on laatutakuu. Asiakas voi sarjanumeron perusteella käydä tarkistamassa tuotteensa labporatiriotutkimustulokset Puhdistamon nettisivuilla.

Puhdistamon tuotteita myydään kautta Suomen luontaistuote- ja superfoodkaupoissa sekä muutamassa suurimmista netin luontaistuotekaupoista. Puhdistamo on 100% suomalainen, ja se työllistää Suomessa parikymmentä ihmistä.

Puhdistamolla on tuotteita laidasta laitaan. Valikoimassa on laadukkaita raakakaakaotuotteita, kuten Lempäälässä valmistettuja Raakasuklaapatukoita, MSM-jauheita, viherjauheita, erilaisia öljyjä, erilaisia uutteita, pakurikääpätuotteita.

Puhdistamon puhtaat ja laadukkaat tuotteet ovat hyvä lisä myös treenaajan ruokavalioon. Raikkaat mansikan, suklaan ja viherjuoman makuiset smoothien sopivat hyvin urheilujuoman pohjaksi, ja sitä voi täydentää esimerkiksi riisiproteiinilla.

  • Puhdistamo on suomalainen yritys, joka tähtää tuotteiden laadukkuuteen eikä niinkään alhaiseen hintaan
  • Yrityksellä on useita luomu-tuottajia kumppaneina, jotka ovat niinikään sitoutuneet hyvään laatuun
  • Puhdistamon tuotevalikoimassa on lukuisia superfoodeja erilaisista viherjauheista öljyihin, raakasuklaasta vehnänorastuotteisiin, pakurikäävästä havupuu-uutejuomaan
  • Puhdistamon tuotteita myydään nettikaupoissa sekä Helsingin ja Oulun muutamassa suurimmassa luontaistuotekaupassa
Siirry alkuun