Star Nutrition

Star Nutritionin lisäravinteet ovat Pohjoismaiden myydyimpiä lisäravinteita. Ne valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista lähes 20 vuoden kokemuksella. Esimerkiksi suositussa Fitnesstukku-kaupassa netissä joka toinen myytävä tuote kuuluu Star Nutritionin tuoteperheeseen, ja tuotemerkki onkin voittanut lukuisia verkkokaupan myöntämiä palkintoja, mukaan lukien Vuoden Brändi -palkinnon vuonna 2012. Netistä nämä lisäravinteet löytyvät kuitenkin myös monen muun verkkokaupan ”hyllyltä”. Monet tunnetut voimailijat, kuten esimerkiksi Mika Nyyssölä, suosittelevat Star Nutrition -lisäravinteita. Ne ovat tärkeitä, jotta treenaamisesta saisi kaiken mahdollisen hyödyn irti, ja jotta jaksaisi tämän jälkeen myös arjessa.

Star Nutrition tarjoaa monenlaisia lisäravinteita. Whey-80 -heraproteiinijauhe tehostaa palautumista ja liukenee hyvin. Se on myös kokemuksien mukaan hyvän makuistakin! Kyseessä on Pohjois-Euroopan myydyin proteiini, joka sisältää esimerkiksi tärkeitä aminohappoja lihaksiston rakentamiseen. Goodlife-proteiinipatukat taas antavat energiaa ennen treeniä ja auttavat palautumaan sen jälkeen, ja patukkaa löytyy monessa eri maussa. Octane-juoma taas nautitaan treenien aikana, ja sen tarkoituksena on lisätä tehoa ja lihasvoimaa sekä edistää palautumista. Star Nutritionin laajasta tuotevalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle tarvittavat lisäravinteet treenimetodeista riippumatta.

Star Nutrition -lisäravinteet on helppo tilata netistä. Monien verkkokauppojen lisäravinnevalikoimaan kuuluvat tämän tuotemerkin tuotteet, joten ne voi ostaa helposti vaikka osamaksulla. Kun tilaa isomman määrän lisäravinteita kerralla, tarjoavat miltei kaikki verkkokaupat toimituksen maksutta.

  • Star Nutrition on Pohjoismaiden myydyin lisäravinteiden valmistaja
  • Valikoimasta löytyvät kaikki tärkeimmät lisäravinteet
  • Tuotteet on helppo tilata netistä vaikkapa osamaksulla tai laskulla
Siirry alkuun