Vitargo

Vitargo on tunnettu ruotsalainen yritys, joka on kasvanut merkittäväksi toimijaksi lisäravinnemarkkinoilla. Sillä onkin myyntiä jo yli 60 maassa, ja sen tuotteet perustuvat kliinisistä tutkimuksista saatuihin faktoihin, ja hyödyntävät kokemuksia monista ravinneaineista.

Vitargon tuotteet on suunniteltu antamaan kuluttajalle optimaalinen vaihtoehto moniin erilaisiin tilanteisiin ja tavoitteisiin. Koko kirjo kehonrakentajista kestävyysurheilijoihin pystyy luottamaan siihen, että valitessaan Vitargon he saavat parhaat edellytykset tavoitella entistä kovempia tuloksia.

Vitargoin lisäravinnevalikoima on erittäin monipuolinen ja ainutlaatuisen laadukas. Vitargon valikoiman keskiössä ovat hiilihydraatit. Tarjolla on vaativalle kuluttajalle edullisin hinnoin kaikki tavallisimmat lisäenergiaa tarjoavat ja palautumista nopeuttavat tuotteet jauheista ja patukoista kreatiineihin. Nopeita hiilihydraatteja etsittäessä Vitargo Pure on erinomainen vaihtoehto. Vitargo Puressa hiilihydraatit ovat hyvin isoja ja rakenteeltaan ne muistuttavat glykogeenia. Mitä isompi hiilihydraatti on, sitä nopeammin se kulkeutuu vatsan läpi, ja näin elimistö saa ohutsuolen kautta vauhdikkaasti energiaa verenkiertoon. Vitargo+Electrolyte vuorostaan on ainutlaatuinen, patentoitu hiilihydraatti, joka lataa kropan helposti hyödynnettävällä lihasenergialla.

Laadukkaat ja uskomattoman tehokkaat Vitargon lisäravinteet voi ostaa helpoiten netistä. Yrityksen kotisivuilta osoitteessa vitargo.com löytyy koko kattava tuotevalikoima. Yrityksen kotisivuilta et tosin pysty tilausta tekemään. Laadukkaat hiilihydraatit ostatkin vaivattomimmin monista verkkokaupoista, kuten Fitnesstukusta osoitteessa fitnesstukku.fi. Toimitukset ovat nopeita, ja maksutapoja on tarjolla runsaasti.

 

Siirry alkuun