Self Beta-Alanine 200g, Self Omninutrition
19,99€
Super Caffeine
7,90€
Self 100 Carbs maltodekstriini 5kg
14,99€
HMB, Self Omninutrition
13,90€
Just 100 Dextro
10,90€
Self Omninutrition Micro Whey Active -jauhe
19,90€

Self Omninutrition

65 tuotetta 3 kaupasta
Self Omninutrition

Self Omninutrition on ruotsissa kehitetty tuotemerkki. Se tarjoaa hyvin laajan valikoiman ravintolisiä, proteiineja, vitamiineja ja muita tuotteita niille, jotka kaipaavat lisäapua treeniin, taikka kenties etsivät kiertotietä nopeaan muutokseen. Self Omninutrition seisoo vankasti sanojensa takana vakuuttaen, että tuotteet ovat aina korkeinta laatua. Ostaessa tämän ruotsalaisen valmistajan luontaistuotteita voi olla varma, että purkissa on juuri sitä, mitä etiketissä sanotaan olevan. Ei yhtään enempää tai vähempää.

Self Omninutrition tuotteita ja lisäravinteita voi käyttää moneen tarkoitukseen. Jollakin tavoitteena on kasvattaa lihasmassaa erilaisilla proteiinivalmisteilla, toinen kaipaa apua palautumiseen rankan treenin jälkeen. Jollakin tavoitteena on esimerkiksi vyötärön hoikentaminen, ja tämän innoittamana löytyy valikoimasta rasvanpolttoon erityisesti tarkoitettuja tuotteita. Tämän tuotemerkin fitness-lisäravinteiden joukosta löytyy myös kofeiinivalmisteita, jotka lisäävät yleistä vireystasoa, erilaisia vitamiineja, glutamiinia, proteiinia käyttöön päivällä, proteiinia öiseen käyttöön ja palautumiseen, sinkkiä, tyrosiinia ja paljon muita tuotteita.

Self Omninutrition -tuotteita löytyy moneen makuun. Useimpiin tuotteisiin on lisätty synteettisiä maku- ja väriaineita, mutta löytyypä suuresta tuotevalikoimasta muutama tuote myös niille, jotka haluavat pysytellä luonnollisemmissa vaihtoehdoissa. Luonnollista vaihtoehtoa haettaessa yhä useampi kuitenkin tarttuu ennemminkin joogamattoon kuin lisäproteiinivalmisteeseen sekä kääntää katseen sisäänpäin ulkoisen lihasmassan kasvattamisen sijaan.

Lyhesti Self Omninutritionista


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun