HCT

HCT on suomalaisen Finnmaxin tuoteperhe kaikille erittäin kovaa treenaaville ja paljon lisäravinteita käyttäville. HCT-tuotemerkin ideana onkin tarjota reiluja pakkauskokoja kohtuulliseen hintaan sekä laadukkaat, tehokkaat ja turvalliset tuotteet.

HCT tuotemerkin alta löytyvät kaikki lisäravinteet, mitä kovaa treenaavan tai ammattiurheilijan urheilulisäravinnekaapista tuleekin löytyä: kreatiinia, l-arginiinia, l-glutamiinia, laadukkaita proteiini- ja hiilarijauheita, MSM-valmisteita seikä beta-alaniinivalmisteita.

Kaikkia HCT tuotteita saa kustannustehokkaissa kilon pakkauksissa jauheina, joita sitten pystyy käyttämään mielensä mukaan urheilu- ja palautusjuomissa, smoothieissa, puuroissa, jugurtin päällä. HCT tuotteet onkin suunniteltu juuri kovaa treenaaville, aktiivisesti lihaksia kasvattaville, joilla erilaisia urheiluvalmisteita kuluu paljon.

HCT tuotemerkki on suomalaisen Finnmaxin, joka valmistaa tunnettujen merkkien valmistamista raaka-aineista urheiluravinteita Suomessa. Finnmaxin tuotteiden taustalla on paljon testejä ja tutkimusta.

  • HCT tuotemerkki on tarkoitettu kaikille kovaa treenaaville ja paljon lisäravinteita käyttäville
  • HCT tuotevalikoimassa on kaikki aktiivisesti treenaavan tarvitsemat lisäravinteet kustannustehokkaissa kilon pakkauksissa
Siirry alkuun