PVL

PVL Certified Sports Nutrition tarjoaa kuluttajille tuotteita, jotka perustuvat pitkäkestoiseen tieteelliseen tutkimukseen. Jokainen PVL- ja Mutant -lisäravinne sisältää tarkkaan harkitun määrän kliinisesti tehokkaaksi todistettuja ainesosia. Laadukkaat tuotteet auttavat parantamaan suorituskykyä ja antavat erinomaisia tuloksia, mistä käyttäjillä on hyviä kokemuksia.

PVL tarjoaa suorituskyvyn parannustaPVL onkin lisäravinne erityisesti urheilijoille, jotka omistautuvat treenaukselle. Yksi PVL:n suosituimmista tuotteista on MCT Oil. Lisäravinne sisältää 100-prosenttista MCT-rasvaa fraktioidusta kookosöljystä. MCT-rasvat ovat erinomainen vaihtoehtoinen energialisä, jos treenaat kovaa ja usein. MCT-rasva imeytyy yhtä nopeasti kuin tavalliset hiilihydraatit, mutta sisältää kaksi kertaa niin paljon energiaa grammaa kohden. PVL:n Krea-Bolic on vuorostaan ainutlaatuinen tehonlisääjä ja lihaskasvuvalmiste. Se sisältää 3 kreatiinimuotoa, joiden yhteisvaikutus takaa parhaan imeytymisen ja tehon. Erinomaisen imeytyvyyden ansiosta PVL:n Krea-Bolicia käytettäessä ei tarvitse ylittää suositeltua annostusta, turvautua latausvaiheisiin tai nauttia kreatiinia yhdessä hiilihydraattien kanssa.

 

Laadukkaat ja tehokkaat PVL-lisäravinteet voi ostaa helpoiten netistä. Yrityksen kotisivuilla osoitteessa pvl.com pystyy helposti tutustumaan tuotevalikoimaan, mutta tuotteiden tilaaminen Suomeen ei kuitenkaan onnistu yrityksen kotisivuilla, joten erinomaiset PVL-lisäravinteet ostaa vaivattomimmin urheilutuotteita tai luontaistuotteita myyvistä verkkokaupoista, kuten Fitnesstukusta tai PPS Shopista. Kyseiset verkkokaupat löydät osoitteista fitnesstukku.fi ja pps-shop.fi. Toimitukset ovat nopeita, ja maksutapoja on tarjolla runsaasti.

PVL Lyhyesti

  • PVL tuo markkinoille lisäravinteita, jotka perustuvat pitkäkestoiseen tieteelliseen tutkimukseen
  • PVL on erikoistunut suorituskykyä tehostaviin tuotteisiin
Siirry alkuun