MuscleTech

Muscletech on yhdysvaltalainen lisäravinteiden valmistaja, jonka tuotteita löytyy myös monen suomalaisen verkkokaupan valikoimasta netissä. Tuotemerkkiä sanotaan ”mestareiden valinnaksi”, ja Muscletechin lisäravinteita käyttävät muun muassa kolminkertainen Mr. Olympia Phil Heath ja NHL-tähti Brad Richards. Muscletech on perustettu jo 1990-luvulla, joten monella ammattiurheilijallakin on kertynyt kokemuksia valmistajan tuotteista.

Muscletechin valikoimasta löytyy monta erilaista netistä tilattavaa tuotesarjaa kehonrakennukseen ja muuhun urheiluun, ja näiden sarjojen lisäksi on vielä tarjolla monia yksittäisiä tuotteita, joten sopivat lisäravinteet löytyvät jokaiselle. Performance-sarjasta löytyy muun muassa Nitro-Tech -lisäproteiinia, jonka avulla voi lisätä voimaa huomattavasti paremmin kuin perinteisellä vehnäproteiinilla. Tuote sisältää kuitenkin hyvin vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Netistä voi tilata myös Concentrated-sarjan tuotteita, kuten Hydroxystim-tuotetta, joka tuo lisäenergiaa ja lisää keskittymiskykyä. 100 % Premium ja Ultra-Premium tuotteet ovat myös suosittuja, ja niistä löytyy esimerkiksi aminohappoja, kreatiinia ja proteiineja. Esimerkiksi 100 % Ultra-Pure Creatine on hyvä valinta lihasmassaa ja -voimaa tavoitteleville harjoittelijoille. Testosteronitasoa voi taas nostaa vaikkapa 100 % Premium Testosterone Booster -lisäravinteella.

Muscletech-lisäravinteet voi tilata netistä esimerkiksi Fitnesstukusta. Sitä löytyy myös monien muiden suomalaisten nettikauppojen valikoimasta. Nykyään nettikaupoista on lähes poikkeuksetta helppo tilata erilaisia lisäravinteita, ja hinnatkin ovat järkeviä. Myös toimitusajat ja -kustannukset ovat pieniä.

  • Muscletech on maailmankuulu yhdysvaltalainen lisäravinne-valmistaja
  • Tuotemerkin tuotteita voi ostaa hyvin varustetuista kaupoista netistä
  • Muscletechin tuotesarjoista löytyvät lisäravinteet moneen tarkoitukseen
Siirry alkuun