PharmaFreak

PharmaFreak perustettiin vuonna 2008, ja yritys onkin varsin uusi tekijä kilpailluilla lisäravinnemarkkinoilla. Se on kuitenkin nopeasti kasvanut yhdeksi alan johtavista yrityksistä. Kipinä yritystoiminnan aloittamiselle syntyi perustajien jatkuvasta tyytymättömyydestä tarjolla oleviin lisäravinteisiin. PharmaFreakin perustajat halusivatkin valmistaa tuotteita, joita he itse haluaisivat käyttää. PharmaFreak luo jatkuvasti lisäravinteita, jotka syntyvät kliinisesti testatuista ainesosista korkeimman tason GMP-laatustandardin kontrollin alaisina.

PharmaFreakin valikoima on kattava, laadukas ja monipuolinen. Tarjolla on mitä moninaisimpia oivaltavasti nimettyjä lisäravinteita. Ripped Freak on konsentroitu, ennen harjoitusta nautittava lisäravinne kaikille urheilijoille, jotka haluavat treeneihinsä täysin uuden intensiteetin. Anabolic Freak vuorostaan on lihaskasvuvalmiste, joka tukee testosteronitason nousua ja rajoittaa kortisolin vapautumista. Anabolic Freak myös estää estrogeenin muodostumista sekä maksimoi anaboliset parametrit. Test Freak lisää vapaata testosteronia kehossa ja näin tukee lihasten kehitystä sekä lisää voimaa. Test Freakia käyttämällä voi maksimoida suorituskykynsä urheilusuorituksessa. Tuote myös vauhdittaa proteiinisynteesiä sekä kohottaa kasvuhormonitasoja. Lihaskuidut muodostuvat vartalossa tavallista nopeammin. Kokemuksia tuotteista voi etsiä vaikka netistä.

Erinomaisen laadukkaat ja tehokkaat PharmaFreak-lisäravinteet voi ostaa helpoiten netistä. Osoitteesta pharmafreak.com löytyy koko kattava valikoima, mutta tuotteiden tilaaminen Suomeen ei tuossa osoitteessa onnistu. PharmaFreakin lisäravinteita voi sen sijaan tilata useasta kotimaisesta verkkokaupasta, kuten Kymfuelista ja Fitnesstukusta.

Siirry alkuun