Maxim

Maxim urheiluravinteet on luotettava lisäravinnemerkki, joka tarjoaa lisäravinteita pääasiallisesti tankkaamiseen, treenaamiseen ja palautumiseen. Maxim on ensimmäinen Euroopassa lanseerattu urheiluravinnesarja, joka täten kattaa tuotteet jokaiseen urheilusuorituksen vaiheeseen.

Tuotemerkin valmisteet soveltuvat loistavasti niin huippu-urheilijalle kuin kuntoilijallekin. Kaikki Maximin tuotteet ovat ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä viimeisimmän tutkimustiedon ja markkinatrendien perusteella, joten kokemukset ja tulokset eivät voi olla muuta kuin kannustavia. Maxim uudistaa tuotevalikoimaansa koko ajan ja takaa tällä tavoin tuotteidensa käyttäjille uusimpien innovaatioiden ja tutkimusten mukaiset tuotteet. Monet uutuudet pohjautuvat huippu-urheilijoilta saatuun palautteeseen ja kokemukseen. Pienilläkin parannuksilla on merkitystä urheilijan arjessa ja tuloksissa.

Maximin tuoteryhmiä ovat urheilu-, proteiini- ja palautusjuomat, patukat, energiageelit sekä muut tuotteet kuten kreatiinituotteet ja sheikkerit, joissa juomia voi valmistaa käden käänteessä. Tuotemuodosta huolimatta Maxim kiinnittää aina erityistä huomiota oikeaan koostumukseen, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja luonnollisesti makuun. Myös urheiluravinteet voivat olla herkullisia. Maxim-tuotteita voi tilata todella helposti netistä. Muun muassa Hyvinvoinnin verkkokauppa, Terveysmarket, Verkkoapteekki ja Fitnesstukku myyvät tuotteita netissä.

Maxim urheiluravinteet on myös aktiivisesti mukana eri tapahtumissa. Maximin voi bongata esimerkiksi Helsinki City Maratonilta, Finlandia Maratonilta ja Helsinki City Runilta. Maximin oma verkkosivusto on todella selkeä ja sisältää runsaasti tarkkaa tietoa kaikista tuotteista sekä niiden käyttötarkoituksista.

Maxim urheiluravinteista lyhyesti

  • Maxim urheiluravinteiden omat kattavat nettisivut ovat osoitteessa maximsports.fi
  • Maxim urheiluravinteet on luotettava lisäravinnemerkki, joka kattaa tuotteet jokaiseen urheilusuorituksen vaiheeseen
Siirry alkuun