Gutzy

Gutzy on arvostettu suomalainen tuotemerkki, jonka valikoima koostuu urheilijoille ja aktiivisille liikkujille tarkoitetuista lisäravinteista. Urheilija tarvitsee lisäravinteita ennen suoritusta, suorituksen aikana ja suorituksen jälkeen.

Gutzy-lisäravinnesarja sisältää isomaltuloosia, ja se onkin urheiluravintovalmisteena edelläkävijä Suomessa. Mahdollisimman tehokkaan palautumisen kannalta on oleellista, että hiilihydraattia ja proteiinia saadaan helposti imeytyvässä muodossa mahdollisimman nopeasti suorituksen jälkeen. Kaikilla aktiivisesti liikkuvilla on tästä kokemuksia.

Gutzy tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja nopeaa palautumista

Gutzy-urheilujuomilla varmistaa maksimaalisen suorituksen, oli sitten ammattiurheilija tai satunnainen harrastaja. Ennen suoritusta kannattaa täyttää neste- ja energiavarastot Gutzy Tankkausjuomalla. Juoma on maustamaton ja laktoositon. Gutzy Tankkausjuoman hiilihydraatit ovat pitkäketjuista maltodekstriiniä sekä isomaltuloosisokeria. Nämä soveltuvat hyvin tankkaukseen, koska juoma ei nosta verensokeria glukoosin tai tavallisen sakkaroosin tavoin. Toki juomaa voi käyttää myös itse suorituksen aikana, mutta tähän käyttötarkoitukseen soveltuvat paremmin Gutzy urheilujuomat. Juomat ovat herkullisen makuisia ja sisältävät ainutlaatuisen TriCarbo-hiilihydraattikoostumuksen. Tässä yhdistyvät glukoosin, isomaltuloosin ja maltodekstriinin ominaisuudet.

Laadukkaat ja tehokkaat Gutzy urheilujuomatostaa helpoiten netistä. Yrityksen kotisivuilta osoitteessa gutzy.fi löytää koko tuotevalikoiman. Kotisivuilta löytyy myös linkki yrityksen omaan verkkokauppaan, josta voi tilata kaikki erinomaiset Gutzy urheilujuomat. Verkkokaupan osoite on gutzykauppa.fi. Laadukkaat Gutzy urheilujuomat voi tilata vaivattomasti myös urheilutuotteita tai luontaistuotteita myyvistä verkkokaupoista, kuten Fitnesstukusta tai Hyvinvoinnin tavaratalo. Kyseiset verkkokaupat löydät osoitteista fitnesstukku.fi ja hyvinvoinnin.fi. Toimitukset ovat nopeita, ja maksutapoja on tarjolla runsaasti.

Gutzy tiivistetysti

  • Gutzy urheilujuoma on urheilijoille tarkoitettu lisäravinne
  • Gutzy urheilujuoma nopeuttaa palautumista ja parantaa suorituskykyä
  • Gutzy urheilujuomaa ostat helposti netistä
Siirry alkuun