BSN

BSN tarjoaa laadukkaita ravintolisiä urheilijoille sekä aktiivisesti ja himokkaasti lihasmassaansa kasvattaville treenaajille. Se pyrkii tuomaan markkinoille jatkuvasti uraauurtavia ja innovatiivisia tuotteita. Monet vannovatkin BSN:n ravintolisien ja ateriankorvikkeiden nimeen. Monet pitävät näistä tuotteista, koska ne toimivat tutkitusti, mistä kokemuksetkin kertovat. Joitakin ihmisiä lisäravinteet ja lihasmassan kasvattaminen lisäravinteiden avulla ei houkuta lainkaan. Heille luonnon omat keinot ja mielen voimavarat antavat tarvittavaa lisäboostia, ja tämä sopii heidän tyyliinsä. BSN kuitenkin kasvattaa tuotteidensa nimeen vannovaa asiakaskuntaansa jatkuvasti.

BSN-yhtiö (Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc BSN) aloitti toimintansa vuonna 2001 ja se on kasvanut alkuajoistaan suunnattomasti. Tänä päivänä se on yksi markkinoiden johtavista fitness- ja ravintolisien tuottajista ja markkinoijista maailmanlaajuisesti. Viime vuosien aikana BSN on voittanut urheilijoille ja kuntoilijoille suunnatuilla tuotteillaan yli 35 palkintoa ravintolisien ja urheiluravinteiden saralla. Tällaiseen saavutukseen ei ole yltänyt mikään muu fitness-tuotteiden valmistaja. Näiden saavutusten ansiosta yhtiö on kerännyt suuren asiakaskunnan, joka vannoo tuotteiden ja tämän yhtiön nimeen.

BSN ravintolisät ja ateriankorvikkeet ovat tarkoitettu urheilijoille, aktiivisille ihmisille ja muille, jotka etsivät apukeinoja treenaukseen ja ravintoon luonnon omien voimavarojen lisäksi. Monet tunnetut urheilijat, kuten Mika Nyyssönen, vannovat BSN-tuotteiden nimeen. Edellä mainittu on muun muassa sanonut, että markkinoiden paras lisäravinne on BSN:n Cellmass kreatiinivalmiste.

Siirry alkuun