Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Quest

5 tuotetta 1 kaupasta
Quest

Questbar proteiinipatukat ja ateriankorvauspatukat ovat suosituimpia patukoita Yhdysvalloissa. Laadukkaat gluteenittomat patukat sopivatkin hyvin monenlaiseen käyttöön.

Questbar runsasproteiiniset ja vähähiilihydraattiset sekä matalaenergiset patukat ovat hyvä lisä laihduttajan ja treenaajan ruokavalioon. Patukoissa on runsaasti proteiinia, mikä on erittäin tärkeää laihduttajalle, sillä laihdutettaessa lihakset kutistuvat vauhdilla mikäli ruokavalio ei sisällä tarpeeksi proteiinia. Treenaaja taas tarvitsee paljon proteiinia saadakseen lihaksille rakennusaineita.

Queastbar patukoissa on siis runsaasti proteiinia, mutta myös kuitua, joka täyttää tehokkaasti vatsaa ja pitää olon kylläisenä pitkään. Laihduttajan kannattaakin korvata kaksi ateriaa päivästä Questbar-patukoilla, jolloin on helpompi pysyä päivän kalorisuosituksessa. Lisäksi kannattaa juoda reilusti vettä, joka myös täyttää vatsaa ja auttaa laihtumisessa.

Questbar-patukoita on kymmeniä eri makuisia: makeat, maukkaat herkut on makeutettu toffeella, muffinssimaulla, suklaalla, juustokakulla, kookospähkinällä, kanelilla, omenapiirakalla, banaanilla, vadelmavalkosuklaalla, sitruunalla.... Makuja on lukuisia erilaisia! Nettikaupasta voi tilata myös kustannustehokkaat pakkaukset, joissa on esimerkiksi 20 patukkaa samassa laatikossa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun