Powerman

Powerman urheiluravinteet ovat aivan omaa luokkaansa: niissä on tehty valmiita sekoituksia erilaisista proteiineista, vitamiineista, kivennäisaineista ja entsyymeistä! Yhdestä pussista saa siis lähes kaiken tarvittavan osana hyvää ruokoavaliota.

Powerman tuotteet ovat suunniteltu osaksi raskaasti treenaavan miehen tai naisen ruokavaliota. Ne eivät korvaa oikeita aterioita, vaan niitä on pikemminkin tarkoitus ottaa urheilujuomana kesken suorituksen tai palautusjuomana treenin jälkeen. Tuotteiden laadukkaat proteiinit ja muut aineet varmistavat sen, että kasvavilla lihaksilla on jatkuvasti hyviä rakennusaineita!

Esimerkiksi Powerman multi 9 K proteiinijuomajauheessa on yhdeksää erilaista proteiinia: heraproteiinikonsentraattia, kaseiinia, soijaproteiini-isolaattia, herneproteiini-isolaattia, kollageeniproteiinihydrolysaattia, vehnäproteiinia, riisiproteiinia, kananmunaproteiinia sekä hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia. Tämä kombinaatio takaa proteiinin tasaisen ja pitkäkestoisen imeytymisen elimistön energia-aineenvaihdunnassa.

Powermannin proteiini+vitamiinivalmisteissa taas on proteiinijauheeseen sekoitettu erilaisia tärkeitä vitamiineja sekä kivennäisaineita tai entsyymejä, jolloin elimistöllä on varmasti saatavilla kaikki tarvittava yhdellä kertaa.

  • Laadukkaat Powerman tuotteet ovat Iso-Britannian suosituimpia proteiinivalmisteita
  • Powermann tuotteissa käytetään useita erilaisia proteiininlähteitä aina samassa jauheessa, mikä takaa tasaisen ja pitkäkestoisen proteiinin imeytymisen elimistön energia aineenvaihdunnassa
Siirry alkuun