Mass

Mass Nutrition on yksi lisäravinnealan edelläkävijöistä. Mass valmistaa ja myy laadukkaita tuotteita niin ammattiurheilijoille kuin myös tavallisille harrastajille. Mass linjaa, että se haluaa olla maailman paras lisäravinteiden valmistaja, ja monilla harrastajilla onkin jo kokemuksia sen tuotteista. Tuotekirjon tulee kattaa kaikki mahdolliset käyttötarkoitukset ja tarpeet painon pudotuksesta rasvan polttoon, lihaksiston kehittämiseen, voiman kasvattamiseen ja palautumiseen.

Mass Nutritionin lisäravinnevalikoima on kattava ja laadukas sekä erittäin monipuolinen. Laajasta tuotevalikoimasta kuluttaja löytää kaikki tavallisimmat lisäravinteet proteiinijauheista ja -patukoista kreatiineihin ja hiilihydraatteihin. Perinteisten proteiinien lisäksi valikoimasta löytyy Mass Daily Multi, joka on laadukas vitamiini- ja hivenainevalmiste. Lisäravinne sisältää keholle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita sopivissa määrissä ja suhteissa. Se onkin kehitelty ihanteelliseksi lisäksi aktiiviliikkujan ruokavalioon. Mass Nutrition onkin valmistuttanut Mass Daily Multin asiakkaitaan varten pyrkimyksenään tarjota heille erinomaista laatua kohtuulliseen hintaan. Nauttimalla tabletin päivässä käyttäjä lisää ruokavalioonsa 20 vitamiinia ja hivenainetta.

Tehokkaat Mass Nutritionin lisäravinteet ostaa helpoiten netistä. Yrityksen kotisivuilla osoitteessa mass.fi löytää koko kattavan tuotevalikoiman. Yrityksen kotisivut ovat myös verkkokauppa, josta pystyy tilaamaan kaikki tarvitsemansa lisäravinteet kerralla helposti, nopeasti ja vaivatta. Toimitukset ovat nopeita, ja maksutapoja on tarjolla runsaasti. 75 euroa kalliimmat tilaukset toimitetaan asiakkaalle ilmaiseksi.

Mass.fi on kotimainen nettisivusto ja firma, joka tuo maahan laadukkaita massanlisääjiä sekä teettää muutamaa omaa tuotetaa Euroopassa. Liikeideana on tarjoja nopeasti ja halvimmalla.

Joskus laadukkaastakaan ruokavaliosta voi olla hankalaa saada irti tarpeeksi kaloreita massanlisäysvaiheessa. Tällöin oikea valinta on ottaa energiaa lisäksi purkista, jolloin lihasmassa pääsee kasvamaan nopeasti. Mass Nutritionin välittämät massanlisääjät ovat kaikki turvallisia ja laadukkaita tuotteita, joissa on energiaa sekä paljon proteiinia, sekä lisäksi usein l-glutamiinia ja kreatiinia. Yhdessä annoksessa saattaa olla vaikka jopa 1300 kilokaloria!

Mass Nutritionin porukalla on paljon kokemusta urheilun lisäravinnealalta maailman johtavissa alan yrityksissä. Siksi tuotemerkin alta löytyy laadukkaimmat tuotteet sekä Yhdysvalloista että Euroopasta. Yritys lupaa myydä niitä aina edullisimmin. Lisäksi Mass Nutrituonilla on muutama omakin tuote, jotka valmistetaan Euroopassa. Valikoimassa on myös erittäin hyviä hinta-laatusuhteeltaan olevia jättipakkauksia massanlisääjiä.

  • Mass Nutrition antaa asiakkailleen hintatakuun: lupaa myydä tuotteet aina edullisimmin
  • Välittää alan parhaita massanlisääjiä  sekä tuottaa muutamaa omaa tuotetta, joiden yritys takaa olevan erittäin edullisia asiakkaille
Siirry alkuun