Mass Nutrition

Mass Nutrition on yksi lisäravinnealan edelläkävijöistä. Mass valmistaa ja myy laadukkaita tuotteita niin ammattiurheilijoille kuin myös tavallisille harrastajille. Mass linjaa, että se haluaa olla maailman paras lisäravinteiden valmistaja, ja monilla harrastajilla onkin jo kokemuksia sen tuotteista. Tuotekirjon tulee kattaa kaikki mahdolliset käyttötarkoitukset ja tarpeet painon pudotuksesta rasvan polttoon, lihaksiston kehittämiseen, voiman kasvattamiseen ja palautumiseen.

Mass Nutritionin lisäravinnevalikoima on kattava ja laadukas sekä erittäin monipuolinen. Laajasta tuotevalikoimasta kuluttaja löytää kaikki tavallisimmat lisäravinteet proteiinijauheista ja -patukoista kreatiineihin ja hiilihydraatteihin. Perinteisten proteiinien lisäksi valikoimasta löytyy Mass Daily Multi, joka on laadukas vitamiini- ja hivenainevalmiste. Lisäravinne sisältää keholle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita sopivissa määrissä ja suhteissa. Se onkin kehitelty ihanteelliseksi lisäksi aktiiviliikkujan ruokavalioon. Mass Nutrition onkin valmistuttanut Mass Daily Multin asiakkaitaan varten pyrkimyksenään tarjota heille erinomaista laatua kohtuulliseen hintaan. Nauttimalla tabletin päivässä käyttäjä lisää ruokavalioonsa 20 vitamiinia ja hivenainetta.

Tehokkaat Mass Nutritionin lisäravinteet ostaa helpoiten netistä. Yrityksen kotisivuilla osoitteessa mass.fi löytää koko kattavan tuotevalikoiman. Yrityksen kotisivut ovat myös verkkokauppa, josta pystyy tilaamaan kaikki tarvitsemansa lisäravinteet kerralla helposti, nopeasti ja vaivatta. Toimitukset ovat nopeita, ja maksutapoja on tarjolla runsaasti. 75 euroa kalliimmat tilaukset toimitetaan asiakkaalle ilmaiseksi.

Siirry alkuun