Skip Promax 90 800g
38,90€
C-1000, Skip
13,90€
Skip BCAA
35,00€
Skip Top Fuel
39,90€
Skip Urheilujuoma Cola 510g
16,90€
Multimineral, Skip
17,90€
Hinta
Valitse kauppa
X
Shopping4net
Urheilutuote
Poista kaikki suodattimet

Skip

15 tuotetta 2 kaupasta
Skip

Skip on Euroopan vanhin lisäravinteiden tuotemerkki, ja sen lisäravinteet ovat ruotsalaisvalmisteisia. Tuotemerkki kuuluu myös maailman vanhimpiin, eikä siis ole ihme, että sitä löytyy netissä myös monesta verkkokaupasta. Skipiä on valmistettu yli 30 vuotta. Skipin lisäravinteet sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia, ja laadun takeena ne tarkistetaan säännöllisesti luontaistuoteneuvoston toimesta.

Skip on suosittu niin kuntoilijoiden kuin vakavamminkin omaan lajiinsa suhtautuvien keskuudessa, ja sen tuotteita saa netissä toimivien lisäravinnekauppojen lisäksi myös monista myymälöistä. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi proteiinit, massanlisääjät, vitamiinit, kreatiinit, rasvanpolttajat ja palautumistuotteet, joilla kaikilla on omat käyttötarkoituksensa. Esimerkiksi Skip whey+ -heraproteiini toimii yhteistyössä ruoansulatusentsyymien kanssa, mistä johtuen proteiini pilkkoutuu nopeammin elimistössä aminohapoiksi. Skip Top Fuel -palautusjuoma taas luo pohjan parempaan lihaskehitykseen ja harjoittelutuloksiin. Vitamiineja ja mineraaleja löytyy myös todella laaja valikoima, minkä lisäksi Skipillä on valmiiksi koottuja laajempia tuotepaketteja moneen tarkoitukseen. Kaikki tuotteet löytyvät netistä, josta voi lukea myös ihmisten kertomia kokemuksia yrityksen tuotteista.

Skipin tuotteiden tilaaminen netistä on vaivatonta, sillä monet verkkokaupat pitävät niitä valikoimassaan. Toimitus on näissä nettikaupoissa usein nopeaa ja lisäravinteet saapuvat kotiin vain muutaman päivän viiveellä tilauksesta. Osamaksulla tai laskulla maksaminen on myös useissa kaupoissa mahdollista.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun