MyProtein

Myprotein on tunnettu ja tunnustettu tekijä ankarasti kilpailluilla lisäravinnemarkkinoilla. Yritys pystyy tarjoamaan laadukkaita ja monipuolisia lisäravinteita edullisin hinnoin. Toimiva bisnesmalli perustuu kolmelle pilarille. Yritys ostaa materiaalit suurissa erissä, valmistaa tuotteensa itse sekä myy ne eteenpäin verkossa. Tällä tavoin kuluttajille pystytään tarjoamaan erinomaisia tuotteita kuitenkaan hintojen karkaamatta pilviin.

Myproteinin lisäravinnevalikoima on kattava, laadukas ja monipuolinen, ja siitä on käyttäjillä hyviä kokemuksia. Erinomaisen laadun ja edullisten hintojen lisäksi Myproteinin ylpeyden aihe on sen tuotteiden herkullinen maku. Kuluttajat pystyvät myös itse vaikuttamaan tuotteiden makuun ja koostumukseen. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tavallisimmat lisäravinteet proteiinijauheista ja -patukoista kreatiineihin ja hiilihydraatteihin. Energianlähteenä Myprotein Instant Oats on ihanteellinen sen matalan glykeemisen indeksin ansiosta. Instant Oats imeytyy tasaisesti pitkän ajan kuluessa, eikä näin ollen aiheuta nopeaa verensokerin nousua. Kuten kaikki Myproteinin tuotteet, tämäkin on valmistettu laadusta tinkimättä. Tuotteessa on käytetty laadukkaasta skottilaista kauraa hienoksi jauhettuna. Mikä parasta, jauhe sekoittuu helposti nesteeseen ja on heti valmis juotavaksi ilman kuumennusta tai kypsennystä.

Myproteinin lisäravinteet voi ostaa helpoiten verkosta. Osoitteessa myprotein.com löytyy yrityksen koko kattava valikoima. Yrityksen kotisivut ovat myös verkkokauppa, josta pystyy tilaamaan kaikki tarvitsemansa lisäravinteet kerralla. Myproteinin lisäravinteita voi myös ostaa useista kotimaisista verkkokaupoista, muun muassa Massista. Massin verkkokaupan osoite kaikessa yksinkertaisuudessaan on mass.fi. Toimitukset ovat nopeita, ja maksutapoja on tarjolla runsaasti.

Siirry alkuun