Leader Vahva Piimaa+
7,00€
Leader Salt Fix
9,99€
Leader CLA+ 1400 mg, 100 kapselia
13,99€
Whey Isolate+, 600 g heraproteiini-isolaatti, Leader
16,90€
Leader Vahva Magnesium
8,50€
Leader Whey Protein+ Natural
21,53€
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Mass.fi
Voimia
Poista kaikki suodattimet

Leader

16 tuotetta 5 kaupasta
Leader

Leader Food Oy on yksi monipuolisimmista kotimaisista urheiluravinteita valmistavista yrityksistä, sillä urheiluravinteiden lisäksi yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu vitamiineja, ravintolisiä, luontaistuotteita, proteiinipatukoita ja muita proteiinipitoisia tuotteita sekä superfoodeja.

Leaderin brändeihin kuuluvat Easy Diet ACKD ™, Protein Diet, Eloisa, Hardline, Leader Natural Foods, Vida, My Sun ja Redram. Yrityksen tuotekehitys ja tuotanto sijaitsevat Vantaalla ja Toholammella, yritys työllistää noin 80 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa. Tuotteet kehitellään tiiviissä yhteistyössä Helsingin ja Pietarin yliopistojen ravitsemustieteiden tutkijoiden kanssa.

Paitsi tuotanto, myös suurin osa Leaderin tuotteiden raaka-aineista on Suomesta tai Euroopasta. Vain alle 10 prosenttia raaka-aineista tulee Euroopan ulkopuolelta. Superfoodien raaka-aineiden toimittajat ovat vastuullisia luomutoimittajia, mutta näiden raaka-aineiden alkuperä saattaa vaihdella eikä alkuperämaata välttämättä kerrota tuotteessa.

Leader Foodsin tehtaissa tuotanto on tarkoin valvottua ja turvallista. Pakkauksissa käytetään vastuullisia materiaaleja ja kaikissa vaiheissa noudatetaan tarkasti terveysviranomaisten määräyksiä ja suosituksia.

Leader Foods Oy perustettiin vuonna 2001 ja sen visiona oli jo alunperinkin tuottaa suomalaisille ja eurooppalaisille terveellisiä, laadukkaita ja kotimaisia tuotteita, jotka tukevat päivittäistä terveyttä ja hyvinvointia.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun