Leader

Leader Food Oy on yksi monipuolisimmista kotimaisista urheiluravinteita valmistavista yrityksistä, sillä urheiluravinteiden lisäksi yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu vitamiineja, ravintolisiä, luontaistuotteita, proteiinipatukoita ja muita proteiinipitoisia tuotteita sekä superfoodeja.

Leaderin brändeihin kuuluvat Easy Diet ACKD ™, Protein Diet, Eloisa, Hardline, Leader Natural Foods, Vida, My Sun ja Redram. Yrityksen tuotekehitys ja tuotanto sijaitsevat Vantaalla ja Toholammella, yritys työllistää noin 80 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa. Tuotteet kehitellään tiiviissä yhteistyössä Helsingin ja Pietarin yliopistojen ravitsemustieteiden tutkijoiden kanssa.

Paitsi tuotanto, myös suurin osa Leaderin tuotteiden raaka-aineista on Suomesta tai Euroopasta. Vain alle 10 prosenttia raaka-aineista tulee Euroopan ulkopuolelta. Superfoodien raaka-aineiden toimittajat ovat vastuullisia luomutoimittajia, mutta näiden raaka-aineiden alkuperä saattaa vaihdella eikä alkuperämaata välttämättä kerrota tuotteessa.

Leader Foodsin tehtaissa tuotanto on tarkoin valvottua ja turvallista. Pakkauksissa käytetään vastuullisia materiaaleja ja kaikissa vaiheissa noudatetaan tarkasti terveysviranomaisten määräyksiä ja suosituksia.

Leader Foods Oy perustettiin vuonna 2001 ja sen visiona oli jo alunperinkin tuottaa suomalaisille ja eurooppalaisille terveellisiä, laadukkaita ja kotimaisia tuotteita, jotka tukevat päivittäistä terveyttä ja hyvinvointia.

  • Leader Foods Oy on suomalainen ravinnealan yritys, jolla on yli kymmenen tunnettua brändiä
  • Yrityksen tuotteisiin kuuluu urheiluravinteita, lisäravinteita, proteiinipitoisia patukoita ja muita tuotteita, luontaistuotteita ja vitamiineja sekä superfoodeja
  • Tuotteet valmistetaan Suomessa lähes kokonaan suomalaisista tai eurooppalaisista raaka-aineista
Siirry alkuun