Stacker

Stacker2 on 1990-luvulta lähtien ollut tunnetuimpia yrityksiä lisäravinne-, laihdutusvalmiste- sekä energiajuomamarkkinoilla. Stacker2 tuotteet todella toimivat. Niiden tehon tuntee!

Vaikutus perustuu voimakkaisiin aineosapitoisuuksiin, joten tuotteiden käytössä kannattaa noudattaa käyttö- ja annosohjeita. Vuosittain Stackerin tuotteita myydään kymmeniä miljoonia yli 120 maassa, mikä tekee Stacker2:sta yhden suurimmista nimistä alalla. Tuotteista Stacker 4, Black Burn and Testo-4HD ovat Euroopan parhaiten myyviä tuotteita. Tuotteita on saatavissa sekä kaupoista että saleilta ja tietysti netistä. Stacker tietää, että ne urheilijat, jotka ovat kokeilleet jotakin Stacker2-tuotetta, ovat sen jälkeen vaihtaneet myös muut lisäravinteensa Stacker2-sarjaan.

Stacker2 harjoittaa jatkuvaa tuotekehitystä ja tutkimusta. Vanhoja tuotteita päivitetään entistä tehokkaammiksi ja uusia lisäravinteita luodaan. Tuotteiden makua ja ulkonäköä kehitetään jatkuvasti. Kemiallisia mikrotason muutoksia tehdään tuotteisiin, jotta ne olisivat varmasti parasta mahdollista laatua. Tuotanto tapahtuu sertifioiduissa laboratorioissa niin, että Stacker2 lisäravinteet ovat varmasti puhtaita ja turvallisia urheilijoille.

Tarvitseeko Stacker2:n PWO:n Rush Accelerated, joka antaa treeneihin adrenaliiniryöpyn ja voimakkaan pumpin? Vai Stackerin 7-Phenylstack on rasvanpolttajan, joka vie energian uudelle tasolle? Oman tuotteen voi etsiä kyselemällä muiden kokemuksia salilla tai osallistumassa keskusteluihin netissä. Stacker2 auttaa valintaa tuotekuvauksillaan sivustollaan stackereurope.com. Stacker2 lisäravinteet voi tilata netistä esimerkiksi Fitnesstukku –verkkokaupasta

  • Stacker2 on tunnetuimpia yrityksiä lisäravinne-, laihdutusvalmiste- sekä energiajuomamarkkinoilla
  • Tuotteet ovat tunnettuja voimakkaista ja tehokkaista ainesosistaan
  • Voit tilata Stacker2 tuotteet netistä
Siirry alkuun