Bioteekin

Bioteekin tuotteet ovat tuttuja lienee kaikille suomalaisille. Vartavasten suomalaisten tarpeisiin suunnitellut vitamiinit, hivenaineet ja yrttivalmisteet löytyvät niin ruokakauppojen, luontaistuotekauppojen kuin apteekkienkin hyllyiltä.

Suomen Bioteekki on vuonna 1993 perustettu jokapäiväisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä varten perustettu yritys. Yritys innovoi uusia tuotteita sekä tekee tuotekehitystä ja markkinoi tuotteitaan. Tuotteet itsessään tuotetaan muualla. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Turussa ja Keravalla.

Bioteekin kymmenien ja jopa satojen tuotteiden laajaan valikoimaan kuuluu vitamiineja, kivennäisaineita, rasvahappoja, maitohappovalmisteita, yrttivalmisteita sekä antioksidantteja. Näistä kaikista Bioteekki valmistaa sopivia sekoituksia, jotka suoraan soveltuvat aina tiettyyn vaivaan, ikävaiheesee, elämäntilanteeseen tai elimistön vajeeseen.

Bioteekki valmistaa aina myös ajankohtaisia tuotteita, joissa sekoittaa keskenään esimerkiksi toisiaan tukevia yrttivalmisteita ja vitamiineja. Esimerkiksi kesälomille Bioteekki suosittelee Hainrusto+Vihersimpukka -valmistetta, joka auttaa lihaksia pysymään notkeina ja rentoina tai Duo -Epa + E-Dha -rasvahappovalmistetta.

  • Suomen Bioteekki on yksi suurimmista kotimaisista vitamiini- ja luontaistuotemerkeistä
  • Kymmenet ja sadat tuotteet sisältävät antioksidantteja, vitamiineja, kivennäisaineita, yrttivalmisteita, rasvahappoja sekä maitohappovalmisteita
  • Suomen Bioteekin tuotteita löytyy Suomen apteekeista ja ruokakaupoista
Siirry alkuun