Fit & Smart

Fit & Smart on Fitnesstukun ja fitnesstähden sekä artistin Charlotte Perrellin yhteistyön tulos. Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden johtava lisäravinne- ja terveysalan Internetkauppa, jossa on tarjolla laadukkaimmat lisäravinteet, urheilu- ja terveystuotteet niin ammattiurheilijoille kuin aktiiviharrastajillekin. Charlotte taas on ruotsalainen laulaja ja televisionäyttelijä, ja myös suuri voimaharjoittelun ystävä, joka alkoi käyttää lisäravinteita saadakseen optimaalisen tuloksen treeneistään. Treenaaville naisille suunnattujen lisäravinteiden tarjonta oli kuitenkin niukka, joten Charlotte päätti tehdä asiaan muutoksen. Fit & Smart tuotevalikoima on tulos Charlotten ja Fitnesstukun yhteisesti kehittämästä naisten lisäravinneprojektista.

Charlotte Perrellin Fit & Smart Protein on korkealaatuinen proteiinilisä, joka on siis kehitetty erityisesti naisille. Fit & Smart Femme Snack on hyvänmakuinen ja terveellinen patukka täynnä pähkinöitä, siemeniä ja goji-marjoja tummasuklaa pohjalla. Patukka sekä maistuu ihanalle, että antaa naisen keholle juuri sen tarvitsemaa lisäpotkua. Naiselle tärkeimmät vitamiinit ja mineraalit saa suoraan päiväannoksena Fit & Smart Vitamin/Mineral lisäravinteesta. Juomat nautitaan tietysti Charlotten suunnittelemasta, erityisesti naisen käteen sopivasta shakeristä.

Fit & Smart lisäravinteista voi lukea kokemuksia netissä. Jos Charlottella oli huonoja kokemuksia vain miehiseen tarpeeseen kehitetyistä lisäravinteista, on nyt vihdoin saatavissa toimivia ja maukkaita lisäravinteita erityisesti naiselle. Näitä lisäravinteita myy Suomessa netissä luonnollisesti Fitnesstukku.

Fit & Smart on Fitnesstukun ja ruotsalaisen Charlotte Perrellin yhteistyön tuloksena syntynyt lisäravinnetuotemerkki naisille.

Charlotteen naiselliset lisäravinteet löytyvät helposti, nopeasti ja kattavasti Fitnesstukusta.

Siirry alkuun