Nutramino

Nutramino tuotevalikoimassa on täydelliset tuotteet hyvän treenin kaveriksi. Laadukkaasta proteiinista valmistetut palautusjuomajauheet, vähähiilariset välipalapatukat sekä kreatiini- ja omega-3 valmisteet takaavat kaikkien tärkein ravintoaineiden saannin yhdessä terveellisen ruokavalion kanssa.

Nutramino heraproteiinia sisältävät palautusjuomajauheet ovat laadukkaita ja niissä on useita eri makuja, joista valita mieleisensä. Suklaa-banaani, vanilja tai mansikka tai pelkkä suklaa ovat oivia ja monipuolisesti käytettäviä makuja proteiinijauheessa. Siitä voit valmistaa paitsi käteviä palautusjuomia myös ravintorikasta puuroa aamuksi, välipalapatukoita mukaan otettavaksi tai voi lisätä sitä leivonnassa muuten.

Nutraminolla on myös välipalapatukoita, joissa on erittäin runsaasti proteiinia ja vähän hiilihydraatteja ja rasvaa. Makuvaihtoehtoja on useita, eikä patukoissa ole käytetty ollenkaan suklaata. Patukka onkin oiva välipala silloin, kun tekee mieli herkkua, mutta ei halua syödä turhia hiilihydraatteja. Patukat sopivat erinomaisesti sekä laihduttajille että treenaajille.

  • Nutramino välipalapatukoita on useita eri makuja. Niissä on jopa 20 grammaa proteiinia ja vain alle 3 grammaa hiilihydraatteja
  • Nutraminon proteiinijauheet ovat maukkaita ja monikäyttöisiä ja valmistettu laadukkaasta heraproteiinikonsentraatista ja -isolaatista
Siirry alkuun