Fitfarm lisäravinteita myyvät nettikaupat

Lisäravinne kaupoista mm. Aminopörssi edustaa Fitfarm -lisäravinteita. Näet kaikki sivujemme Fitfarm -lisäravinteita myyvät lisäravinnekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Fitfarm -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 lisäravinnekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Aminopörssi
    Toimitusaika: 1-4 pv
    Toimitukset: 4,9 - 8,9 €
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
    M-NUTRITION -30%
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] xn--lisravinne-s5a.fi

Fitfarm

Fitfarm
Fitfarm

FitFarm on suomalaisille tuttu yritys, sillä sitä johtaa tuttu tv-kasvo Jutta Gustafsberg. Fitfarmin johdolla lukuisat suomalaiset tunnetut ja tuntemattomat henkilöt ovat laihtuneet ja päässeet huippukuntoon. Vähemmän tunnettua kuitenkin on, että fitfarmilla on omat urheiluravinteensa, joita yritys käyttää treenin ja laihdutuksen tukena.

Fitfarmin valmennustiimiin kuuluu jo kymmeniä valmentajia ympäri Suomen. Kaikille suomalaisille tuttu fitness-pernoona ja tv-tähti Jutta Gustafsberg johtaa tiimiä. Tiimi on kehittänyt toimintaansa sopivat urheilujuomat ja -ravinteet, joita he niinikään tarjoavat osaksi kuntoiluohjelmia, mutta joita voi ostaa verkkokaupoista ja urheiluliikkeistä ihan muuten vaan.

FitFarmin tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia lihasten kasvua ja kovaa treeniä tukevia aminohappoja, rasvahappoja ja muita lisäravinteita. Toki Fitfarmin tuotteet soveltuvat käytettäväksi vähemmänkin treenaavalle tai vaikka sohvaperunalle, mutta ne on suunniteltu tukemaan kovaa treeniä ja laihduttamista.

Lisäravinteissa on myös superruokavalmisteita, kuten vihermixejä, joita voi käyttää esimerkiksi palautusjuomaan tai aamumixiin.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun