ISS Research

ISS Research on johtavia yrityksiä korkealaatuisten ja hyvänmakuisten lisäravinteiden valmistamisessa. Yrityksellä on kymmenvuotinen, historia ja sen tuotteet valmistetaan seuraamalla tarkkoja laadunvalvontakriteerejä. Oh Yeah! -patukat synnyttivät aikoinaan täysin uuden standardin proteiinipatukoille. Oh Yeah! jatkaa yhä kuluttajien suosikkina, ja on vastaanottanut # 1 Nutritional Shake in America, # 1 Nutritional Bar in America ja # 1 Protein Powder in America -tittelit amerikkalaiselta Masters of Taste Foundation -järjestöltä.

ISS Research on kuitenkin myös paljon muuta kuin Oh Yeah! -patukka. Patukkaversioiden ohella on tarjolla esimerkiksi pirtelön makuinen ISS Oh Yeah Ready-To -drink (RTD), joka antaa lihaksia kasvattavaa proteiinia ja maistuu ihanalta. Super Vitamin Pak auttaa ylläpitämään kehon tärkeitä hivenainetasoja. Oh Yeah! Protein taas on tuote, jossa RTD-juomien ja patukoiden palkitut maut on nyt siirretty erinomaisen proteiinijauheen muotoon.

ISS Researchin tavoiteena on tuoda markkinoille puhtain, pelkistetyin ja tehokkain urheilun lisäravinne, oli sitten kyseessä energia-, voimanrakennus- tai palautustuote. Huolellisesti valikoiduista raaka-aineista tuotetaan tarkasti hallituissa tuotantoprosesseissa lisäravinteita, joiden kehitystyö on jatkuvaa ja seuraa tieteen viimeisimpiä tutkimuksia. Asiakaslähtöisyys on ISS Researchin perusperiaate. ISS Research lisäravinteista voi lukea paljon kokemuksia netissä. ISS Researchin palkitut tuotteet voi ostaa netistä verkkokaupoista kilpailukykyiseen hintaan. Näitä lisäravinteita myy Suomessa netissä muun muassa Fitnesstukku

ISS Research on johtavia yrityksiä korkealaatuisten ja hyvänmakuisten lisäravinteiden valmistamisessa. Yritys on palkittu Oh Yeah!-tuotteistaan. ISS Research lisäravinteet valmistetaan seuraamalla tarkkoja laadunvalvontakriteerejä.

Siirry alkuun