Lysi

Lysi on islantilainen kalaöljyjen ja kalanmaksaöljyjen valmistaja, yksi maailman suurimmista. Lysin tuotteiden raaka-aineet tulevat kylmistä ja puhtaista vesistä Islannin ympäristöstä ja niitä pyydetään vain kestävistä ja elinvoimaisista kalakannoista.

Lysi on islantia ja tarkoittaa valoa. Kalaöljyn ja kalanmaksaöljyn sisältämät ravintoaineet ovat ihmiselle yhtä tärkeitä kuin valo. Kalan sisältämät rasvat, rasvahapot sekä D-vitamiini ovat ehdottoman tärkeitä aivojen ja hermoston toiminnalle, mutta myös muun muassa immuniteetille ja iholle.

Lysi valmistaa kalaöljyjä ja kalanmaksaöljyjä sardiineista ja turskista, jotka on pyydetty kylmistä ja puhtaista vesistä Islannin ympäristöstä. Lysin kumppanikalastajat ovat sitoutuneet kalastamaan vain kestävistä ja elinvoimaisista kalakannoista.

Kalaöljy kylmäpuristetaan huolellisesti sardiinin ja turskan lihasta, kalanmaksaöljy taas kylmäpuristetaan kalanmaksasta. Tuotanto on tarkkaan valvottua, sillä öljyn laatua tarkkaillaan jatkuvasti esimerkiksi ilmasaastejäämien varalta. Lysin öljyjen jäämäarvot alittavatkin Euroopan suositukset kymmenkertaisesti.

Lysin tuotevalikoimassa on useita erilaisia kalanmaksaöljyvalmisteita, kuten Omega-3 Family, koko perheelle tarkoitettu tuttifrutinmakuinen valmiste, jossa on lisäksi D-vitamiinia. Tuote sisältää runsaasti tärkeitä ja laadukkaita rasvahappoja EPA ja DHA. Tuote on helppo antaa lapsille, sillä hyvänmakuisena ja ohutkuorisena kapseli sujahtaa äkkiä pienemmästäkin kurkusta alas.

  • Lysi on islantilainen, yksi maailman suurimmista kalaöljyjen valmistajista
  • Lysi toimii alueellaan vastuullisesti käyttämällä vain elinvoimaisia kalakantoja
  • Lysin kalaöljyjen laatua valvotaan jatkuvasti, joten öljyt ovat erittäin puhtaita esimerkiksi ilmansaastejäämien osalta
Siirry alkuun