Weider

Weiderin tuotteet ovat kehonrakennuspiireissä laadussaan kärkiluokkaa, sillä vuosikymmenien tuotekehitys ja käytännön testaus ovat hioneet erinomaisen laadukkaan ja tehokkaan tuotesarjan.

Weider urheiluravinneyrityksen perusti alunperin yhdysvaltalainen kehonrakentaja Joe Weider, joka halusi tehdä omaan käyttöönsä mahdollisimman tehokkaat, puhtaat ja hyvät lisäravinteet. Lisäravinteiden tuli tukea nopeaa lihasmassan kasvua ja auttaa lihasten palautumisessa tehokkaan treenaamisen aikaansaamiseksi.

Nyt jo 70-vuotias Weider sai mitä halusi, sillä Weider-tuotesarja on alan tunnetuimpia ja arvostetuimpia. Sarjaan kuuluu runsasproteiinisia proteiinijuomajauheita ja -patukoita, joita on kaikkia saatavissa eri makuisina. Lisäksi on L-glutamiini- ja kreatiinivalmisteita, joissa ainesosat on tarkkaan mietitty tukemaan nopeaa lihaskasvua. Valikoimassa on myös erikseen hitaasti imeytyvää kaseiini-proteiinia, jota voi oman mielensä mukaan sekoittaa palautusjuomaan.

Weiderin tunnettu tuote on myös Tribulus Terrestrison, luonnollinen testosteroniboosteri. Testosteronihormoni tehostaa lihasten toimintaa, jolloin lihasten kasvu kiihtyy entisestään. Ja kun lihakset toimivat hyvin, niiden palautuminen nopeutuu ja tehokas treenaaminen paranee.

  • Weider on amerikkalaisen kehonrakentajan Joe Weiderin perustama urheiluravinnesarja
  • Weiderillä on myös testosteronivalmistetta, joka tukee lihasmassan kasvua
  • Weiderin proteiinijuomista sekä proteiinipatukoista on saatavilla useita erilaisia makuja
Siirry alkuun