Scitec Nutrition

Scitec Nutrition on tuottanut korkealaatuisia lisäravinteitaan jo miltei 20 vuotta. Näiden lisäravinteiden laatutakuu perustuu yrityksen omaan tuotanto- ja tutkimustaitoon. Nimensä mukaisesti Scitecin filosofia on science eli tieteellinen ja tec eli teknologinen. Scitecillä on yli 500 tuotteen alati kasvava valikoima. Scitec tarjoaakin tuotteita useilla voimakkuuksilla sekä maku- ja kokovaihtoehdoilla. Scitec Nutrition on myös markkinajohtajia heraproteiinituotteissa, joiden erinomainen maku on herättänyt huomiota ympäri maailmaa.

Scitec Nutrition lisäravinteet sopivat sekä tavalliselle kuntoilijalle ja ammattiurheilijalle että voimaurheiluun ja kehonrakennukseen. Sciteconline.com -sivustolla on runsaasti ravinto- ja treeniohjeita. Netissä voi osallistua jakamaan muiden treenaajien kokemuksia ja katsoa vaikka videoita, joissa näkee ammattimaista harjoittelua ja saa oivaltavia niksejä! Esimerkiksi Mega MSM on tehokas lisäravinne treenin yhteydessä syntyviin nivelkipuihin ja Whey Protein on maustaan kuuluisa heraproteiinikonsentraatti, joka auttaa rakentamaan ja ylläpitämään laadukasta lihasmassaa.

Scitec Nutrition tuotevalikoima on jaettu seuraavasti: proteiinit, lihas- ja painonlisäys-shaket, ennen treeniä -tuotteet, kreatiinit, aminohapot, painonhallinnan tuotteet, L-karnitiinit, vitamiinit ja mineraalit sekä glukosaanit. Scitec Nutrition lisäravinteet saa kätevästi hankittua netistä. Kokemuksia ja vinkkejä lisäravinteiden käyttöön voi lukea Scitec Nutritionin sivuilta, keskustelupalstoilta ja verkkokauppojen sivuilta. Scitec Nutritionia myy Suomessa muun muassa Fitnesstukku.

  • Scitec Nutrition on tuottanut korkealaatuisia lisäravinteita omaan tuotanto- ja tutkimustaitoonsa luottaen jo miltei 20 vuotta
  • Scitecillä on yli 500 tuotteen alati kasvava valikoima
  • Scitec Nutrition on heraproteiinituotteiden markkinajohtajia
Siirry alkuun