USP Labs

USP Labs on voimaurheilun ja kehonrakennuksen nuorehko vallankumouksellinen lisäravinteiden tuotemerkki. USP Labs tarjoaa todella paljon tuotteita, ja se on saanut imagon pitkälle kehitettyjen lisäravinteiden valmistajana. Yrityksen tuotoista iso osa menee tutkimus- ja tuotekehitystyöhön, jotta lopputuloksena olisivat innovatiivisimmat ja kehittyneimmät lisäravinteet. USP Labs -lisäravinteet tunnetaan maailmanlaajuisesti kehonrakentajien ja voimaurheilijoiden keskuudessa. Sillä on myös netissä ravinto- ja treeniohjeita sekä blogi. Voit osallistua jakamalla kokemuksia muiden treenaajien kanssa netissä usplabsdirect.com -sivustolla.

Tuotevalikoima on jaettu ennen treeniä, treenin aikana tai sen jälkeen nautittaviin tuotteisiin. Lisäksi on erityistuotteita. Tuotevalikoima on siis kattava, harrastit sitten raskaampaa kehonrakennusta, voimaharjoittelua, painonnostoa, fitnessiä tai muuta urheilua, jonka tueksi tarvitset lihasvoiman kasvattamista. USP Labs -lisäravinteet saa edullisimmin ostettua netistä. Kommentteja ja kokemuksia lisäravinteista voi lukea USP Labsin sivuilta, keskustelupalstoilta ja verkkokauppojen sivuilta. USP Labsia myy Suomessa muun muassa fitnesstukku.fi. Esimerkiksi Jack3d Micro on USP Labsin lisäravinteiden menestystuote, joka antaa voimakkaan pumpin treeneihin. Yok3d USP taas on ihanteellinen lisäravinne lisäämään pumppia, vasodilataatiota ja veren virtausta lihaksiin. USP Labs on myös palkittu: Prime on Planet Muscle Magazine – 2009:n valitsema #1 Platinum Non-Hormonal Anabolic Agent!

UPS Labs lyhyesti

  • USP Labs on voimaurheilun ja kehonrakennuksen harrastajien lisäravinteita kehittävä ja valmistava yritys, jonka tuotteita saa kätevimmin hankittua netistä.
  • Tuotevalikoimassa on yleistuotteita voimatreenaukseen sekä täsmätuotteita lihaksien kasvattamiseen ja rasvanpolttoon
Siirry alkuun