Fast

Fast on eräs Suomen suosituimpia lisäravinteiden tuotemerkkejä. Valmistajan tuotteita voi ostaa lähes kaikista terveys- ja kuntoilualan kaupoista netistä. Fast tarjoaa lisäravinteita lähes mihin tahansa käyttötarkoitukseen, ja merkki onkin tunnettu urheilijoiden keskuudessa. Netistä voi löytää Fastin käyttäjien kokemuksia muun muassa tuotteen omien kotisivujen yhteydessä olevista treenipäiväkirjoista osoitteessa fast.fi.

Fast palvelee tuotteillaan monien lajien harrastajia. Erityisen tunnettu Fast on esimerkiksi kehonrakennukseen, voimailuun ja fitnessiin suuntautuneista tuotteistaan, mutta sopivat lisäravinteet löytyvät myös muiden lajien harrastajille, kuten jalkapallon, salibandyn ja jääkiekon pelaajille, pyöräilijöille, uimareille ja kamppailulajien harrastajille. Monet Fastin netistä tilattavista lisäravinteet sopivat myös useampaan lajiin, sekä aerobiseen että anaerobiseen liikuntaan.

Fastin lisäravinteet sisältävät käyttötarkoituksestaan riippuen paljon erilaisia vaikuttavia ainesosia. Valikoimasta löytyy kaikille kaikkea. Lisäproteiinivalikoimasta löytyvät muun muassa Rice80- ja Hera80-proteiinijauheet ja palautumisjuomien valikoima on myös laaja ja sisältää muun muassa Muscle+- ja Amino Rush -juomat. Massaa lisääviä lisäravinteita ovat Lean Mass ja Muscle+, ja Fastilta löytyy myös omat tuotteensa painonhallintaan ja tehon lisäämiseen. Merkittävää on myös erikoisruokavalion huomioon ottavien tuotteiden määrä: valikoimasta löytyy allergeenittomia, laktoosittomia ja gluteenittomia lisäravinteita ja myös vegaaneille sopivia tuotteita.

  • Fast on suosittu ja tunnettu lisäravinteiden valmistaja
  • Valmistajan tuotteista löytyvät lisäravinteet moneen tarkoitukseen
  • Fast valmistaa mm. lisäproteiineja, tehonlisääjiä, aminohappoja ja hiilihydraattivalmisteita
  • Fastilla on laaja valikoima erilaisia erityisruokavalion huomioon ottavia tuotteita
Siirry alkuun