Suosituimmat lisäravinnemerkit

Suosituimmat lisäravinteet tuotemerkit ja -brändit.

Lisäravinteella tarkoitetaan elintarvikevalmistetta, joka on ravintoaineen tai fysiologisesti vaikuttavan aineen konsentroitu lähde. Lisäravinteita on käytetty jo vuosikausia, ja niiden käyttö vaikuttaa olevan yhä vain kasvussa. Lisäravinnemerkkien käyttöä lisäävät varmasti lisääntyvä terveystietoisuus sekä toisaalta jatkuva kiire, joka heikentää ruokavaliota.

Karkeasti tarkasteltuna lisäravinteet voi jaotella kahteen eri segmenttiin: yleiseen terveyteen vaikuttavat lisäravinteet ja suorituskykyä parantavat lisäravinteet. Tunnettuja lisäravinnemerkkejä ovat muun muassa PVL, Vitargo, Mass Nutrition, Iron Gym ja Muscle Pharm. PVL tarjoaa asiakkailleen tuotteita, jotka perustuvat pitkäkestoiseen tieteelliseen tutkimukseen. Jokainen PVL-lisäravinne sisältää tarkkaan harkitun määrän tutkittuja ja tehokkaita ainesosia, joiden valmistuksesta on paljon kokemuksia. Vuorostaan Vitargon tuotteet on suunniteltu antamaan käyttäjälle optimaalinen vaihtoehto monissa tilanteissa. Tuotteita voivat käyttää niin kehonrakentajat kuin myös kestävyysurheilijat. Mass Nutrition, joka on ehdottomasti yksi lisäravinnealan edelläkävijöistä, valmistaa ja myy laadukkaita tuotteita niin ammattiurheilijoille kuin myös tavallisille harrastajille.

Lisäravinteiden ostaminen netistä on vallattoman helppoa, vaivatonta, nopeaa ja turvallista. Koska lisäravinnealalla toimijoita on useita, ei ole olemassa universaaleja kauppaehtoja. Tavallisesti toimitukset ovat varsin nopeita, ja tilatuista tuotteista pääsee usein nauttimaan viikon sisällä ostoksesta. Maksutapoja on tarjolla useita, ja valikoima kasvaa jatkuvasti. Yhä useammat liikkeet hyväksyvät osamaksun tai maksun PayPalin välityksellä.

Siirry alkuun