Lihaskasvua edistävät tuotteet netistä

Lihaskasvun perusperiaatteet ovat intensiivinen ja riittävän kuormittava treeni, runsas uni ja oikeanlainen ruokavalio. Lihaskasvua voi kuitenkin edistää erilaisilla tuotteilla, jotka esimerkiksi stimuloivat endogeenistä hormonituotantoa. Oikeanlaiset hormonitasot ovat nimittäin merkittävässä osassa lihaskasvussa ja voiman kehityksesä. Lihaskasvua edistäviin tuotteisiin kuuluvat myös muilla tavoilla kehon lihasmassanlisäysmekanismeja simuloivia tuotteita. 

Trib-70 lisää testosteronin määrää

Esimerkiksi Trib-70 kuuluu vahvoihin tribulustuotteisiin, jotka boostaavat kehon omaa hormonituotantoa sekä lisäävät energiaa ja seksuaalista halua sekä suorituskykyä. Useissa muissakin lihaskasvua lisäävissä tuotteissa käytetään tribulus terrestristä, joka on vanha luonnonlääke. Sitä on käytetty Kiinassa, Intiassa ja Euroopassakin vaivojen hoitoon sekä lisäämään seksuaalista halukkuutta. Tribulus terrestriksellä on kyky lisätä hormonien, kuten testosteronin, määrää kehossa. Tuote sopiikin hyvin erityisesti miehille, joiden oma testosteronituotanto on jostain syystä vähentynyt. Tuote ei itsessään sisällä hormoneja, joten se on turvallinen ja sivuvaikutukseton.

Grenade AT4 - lihasmassan kasvuun

Myös esimerkiksi Grenade AT4 on hyvä esimerkki lihasmassan kasvua lisäävistä tuotteista. Se on tuote, joka on tehty varmistamaan maksimaalista suorituskykyä ja lihaskasvua, saavuttamaan hyvän pumpin sekä varmistamaan optimaalisen hormonibalanssin. Grenade muodostuu tietyistä täsmäaineista juuri sellaisille urheilijoille, jotka tavoittelevat vahvaa fysiikkaa ja voimakasta lihasmassan kasvua. 

Muut ravintolisät

100 % Platinum Phosphatidyl Serine on vuorostaan ravintolisä, joka paitsi ehkäisee lihasproteiinin hajoamista niin laskee stressihormoni- eli kortisolitasoja sekä edistää lihasmassan ylläpitämistä. Stressihormoni tutkitusti lisää lihasten katabolista tilaa, mikä voidaan tämän ravintolisän avulla saada kuriin. Samalla immuunipuolustusta saadaan vahvistettua. Fosfatidyyliseriini voi vaikuttaa positiivisesti myös aerobiseen kestävyyteen sekä ehkäistä väsymystä harjoittelun aikana. DAA eli D-Aspartic Acid on niin ikään kehon omaa hormonitoimintaa stimuloiva ravintolisä. Se lisää kropan omaa testosteroni ja LH-tuotantoa tukien näin lihasmassan ja -voiman kasvua. Tuote tutkimustenkin mukaan nosti koehenkilöiden LH- ja testosteronitasoja merkittävästi. 

Testosteronilla on monia tärkeitä tehtäviä

Testosteroni on eräs ihmiskehon tärkeimmistä hormoneista. Se vaikuttaa hypotalamukseen ja muuhun limbiseen järjestelmään, joka säätelee primitiivisiä tuntemuksia kuten nälkää, seksuaalista halukkuutta ja aggressiivisuutta. Näin testosteronilla on monenlaisia merkittäviä vaikutuksia, muun muassa sen tehoa, rasvanpolttoa ja lihasmassan kasvua aiheuttavat vaikutukset. Testosteronin vaikutus tekee kilpailuhenkisemmäksi, aggressiivisemmaksi ja pelottomammaksi. Niimpä testosteroniboosterit sopivat hyvin paitsi kuntosalitreenaajien ja kehonrakentajien, niin kamppailulajien harrastajien lisäravinteiksi. 

 
Siirry alkuun