Shopping4net

Shopping4net

(4)
4.5 4 5 1
 • Toimitukset 1-2 päivässä
 • Aina ilmaiset toimitukset
 • Maksutavat lasku, luottokortti tai tili

  Lisäravinnemerkkiä klikkaamalla näet Shopping4net -tuotteet.


  Multipower
  Olimp
  Optimum Nutrition
  Self Omninutrition
  Skip
  Swedish Supplements


  Shopping4net on jo kahdessatoista maassa toimiva verkkokauppa, jonka suomenkieliset sivut löytyvät osoitteesta shopping4net.fi. Verkkokauppa tarjoaa tuotteita usealta eri alueelta, ja sen kautta pystyy tilaamaan muun muassa lisäravinteita helposti netistä. Yrityksen juuret juontavat 1990-luvun loppupuolelle, joten monella saattaa olla kokemuksia kaupan monipuolisista ja edullisista tuotteista. Shopping4netin toimintaperiaatteisiin kuuluu, että asiakas pystyy tekemään ostoksensa edullisesti, turvallisesti ja helposti.

  Shopping4net tarjoaa laajan valikoiman tunnettuja ja luotettavia lisäravinteita alan parhailta valmistajilta, kuten SELFiltä, Olimpilta ja WNT:ltä. Mikäli valikoimasta ei löydy juuri kaipaamaasi tuotetta, voi verkkosivuilla esittää myös toiveita valikoimaan lisättävistä lisäravinteista, sillä yritys pyrkii jatkuvasti parantamaan toimintaansa. Shopping4netillä on myös jatkuvasti tarjolla edullisia kampanjatuotteita.

  Shopping4net pyrkii aina tarjoamaan 20 – 40 % halvemmat hinnat myymälöihin nähden. Liike tarjoaa myös hintatakuun: mikäli asiakas löytää tuotteen jostain muusta suomalaisesta verkkokaupasta halvemmalla, myy Shopping4net tämän tuotteen asiakkaalle samaan hintaan. Maksutapoina yritys hyväksyy laskulla maksamisen ja luottokortin, ja myös tilin avaaminen verkkokauppaan onnistuu. Toimitusmaksu nettikaupan toimituksille on joko 4,90 tai 9,90 € riippuen tilauksen koosta. Arvioitu toimitusaika näkyy aina yrityksen verkkosivuilla, mutta ennen klo 14 vastaanotetut tilaukset pyritään lähettämään saman päivän aikana.

  Shopping4net tiivistetysti

  • Shopping4net on monipuolinen verkkokauppa, joka myy mm. lisäravinteita
  • Toimituskulut ovat 4,90 tai 9,90 € tilauksen koosta riippuen
  • Ennen klo 14 tehdyt tilaukset pyritään lähettämään saman päivän aikana
  • Maksutapoina ovat lasku, luottokortti tai tili

  Siirry alkuun