Mass.fi

Mass.fi

3.7 12 5 1
 • Nopeat 3-5 päivän toimitukset
 • Toimitus: Posti
 • Ilmaiset toimitukset yli 50 € tilauksiin (norm. 5€)

  Lisäravinnemerkkiä klikkaamalla näet Mass.fi -tuotteet.


  BSN
  Mass
  MuscleTech
  Mutant
  MyProtein
  PharmaFreak
  Powerman
  Quest


  Mass.fi, suomalaisille kehonrakentajille tuttu nettikauppa

  Mass.fi tehonlisääjien ja lisäravinteiden verkkokauppa on tuttu kauppa jo todella monelle asiakkaalle Suomessa. Mass.fi verkkokaupasta niin harrastajat, puoliammattilaiset kuin ammattilaisetkin saavat edullisesti lisäproteiinit ja muut lisäravinteet lisäämän tehoja salilla ja suorituksessa sekä nopeuttamaan palautumista. Mass.fi verkkokaupalla on paljon tyytyväisiä asiakkaita, vaikka aluksi nettikaupan alkuaikoina tuli monia myös ei niin kivoja kokemuksia, jotka tietysti näkyvät edelleen nettikommenteissa.

  Alun perin Mass.fi oli kokonaan kotimainen nettikauppa, jonka yksi perustaja oli Robert Walker, jolla taas oli valtavasti kokemusta kehonrakennus- ja lisäravinnealalta. Muutama vuosi sitten nettikauppa myytiin osaksi kansainvälistä The Hut Group konsernia. Mass.fi tuo maahan monia alan huippuvalmisteita ainoana Suomessa. Näin se haluaa olla osana parantamassa suomalaisten kuntoilijoiden kuntoa ja terveyttä sekä kannustaa suomalaisia liikkumaan. Ja tietysti tarjota lisäravinteet edullisemmin!

  Mass.fi verkkokaupassa myytäviä merkkejä ovat Allmax, Better Bodies Men, Optimum Nutrition, Better Bodies Women, Effectiv, GASP, Gaspari, Grenade, Mass, MyProtein, Muscletech, Muscle Mousse, Mutant, PharmaFreak, Powerman, Quest ja Smart Shake. Tarjoamalla mahdollisuuden ostaa suuria säästöpakkauksia Mass.fi pystyy kilpailemaan hinnassa melkein minkä tahansa lisäravinneketjun kanssa! Mass.fi verkkokauppa lupaakin nettisivuillaan, että sillä on nettikaupassa halvimmat hinnat. Vaikka hinnat ovat jo valmiiksi halvat, Mass.fi verkkokauppaan on usein vielä alennuskoodeja, joilla saa tietysti tuotteesta tai tuoteryhmästä tai vaikka kaikista tuotteista alennuksen. Katso alennuskoodit tältä sivulta, jos sellaisia on voimassa löydät ne tästä!

  Mass.fi verkkokaupassa myydään oikeastaan ihan kaikkea, mitä kuntoilija saattaa tarvita: tarvikkeet ja tuet, varusteet, pullot ja shakerit, välipalat, proteiinit, aminohapot, hiilihydraatit ja muut energiajuomat, palautusjuomat, boosterit ja tehonlisääjät, painonhallintatuotteet, kreatiinit, vitamiinit ja muut ravintolisät... Mass.fi verkkokaupassa sopivan tuotteen löytäminen on tehty superhelpoksi: voit valita nettisivuilla tavoitteesi, kuten voiman ja lihasmassan kasvatus, laihdutus ja painonhallinta, kestävyys, rasvaton lihasmassa, energia ja teho tai terveys ja hyvinvointi, jonka mukaan nettikauppa tarjoaa tavoitteeseesi sopivat tuotteet. Toinen vaihtoehto on hakea tuotteita lajisi perusteella, esimerkiksi juoksu, kehonrakennus, triathlon, jääkiekko, crossfit tai joku mikä on mahdollisimman lähellä näitä, ja nettikauppa tarjoaa lajiisi sopivat tuotteet.

  Mass.fi toimitus ja tilaus

  Mass.fi verkkokaupassa on supernopeat toimitukset: parhaimmillaan voit noutaa postista seuraavana päivänä, kun tilaat ennen kello 14. Enimmilläänkin tuotteiden toimitusaika on 5 päivää. Tuotteet toimitetaan postin kautta. 5 euron postikulut lisätään alle 50 euron ostoksiin, mutta sitä ylittävät tilaukset toimitetaan ilmaiseksi.

  Mass.fi verkkokaupassa maksetaan normaaleilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla tai Paypalilla. Asiointi verkkokaupassa on helppoa, joustavaa ja nopeaa, parhaat treenituotteet on vain muutaman klikkauksen päässä ja ne toimitetaan kotiin muutamassa päivässä. Treenaaminen ei voisi olla helpompaa!

  Mass.fi yhteystiedot

  Asiakaspalvelu 09-74790116  maanantai–perjantai 10.00–18.00
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  sanoo... 5/ 5
  Tilasin pari päivää sitten Mutant aminohappolisää isomman satsin ja nyt tuli paketti jo perille. Nopeaa toimintaa ja hyvin oli pakattu. Ei moitittavaa - suosittelen.
  sanoo... 1/ 5
  Kusetusta koko pulju. Mainostetaan -50%, mutta kun tilaat niin tuotteita ei koskaan lähetetä. Asiakaspalvelu ala-arvoista. Väitetään että myyjällä on oikeus perua kauppa yksipuolisesti. En suosittele kellekään.
  Admin:
  Hei, kokemuksiemme perusteella Mass.fi:n toimituksissa ei ole ongelmia. Olethan ollut yhtedysessä suoraan mass.fi asiakaspalveluun. Uskon, että he osaavat auttaa sinua. Me emme käsittele sivustollamme olevien kauppojen tarjouksia. Asiakaspalvelun tiedot löydät täältä: http://www.mass.fi/info/contact.list Ystävällisin terveisin, Lisäravinne.fi ylläpito
  sanoo... 5/ 5
  Hyvät tuotteet, mutkaton asiointi, nopea toimitus. Alennuskoodilla: ARTUR-RA saa uutena asiakkaana 30% alennuksen ostoksestaan käyttäessä vähintään 30€.
  sanoo... 5/ 5
  Erinomaiset alennukset ja tuotevalikoima laajentuu jatkuvasti. Tilasin aamulla tuotteet ja sain jo noudata postista seuraavana päivänä!
  sanoo... 1/ 5
  Omat kokemukseni ovat erittäin huonot! :( Tilasin ja maksoin itselleni better bodies topin. Meni muutama päivä ja paketti saapui. Paketista kuitekin löytyi aivan väärä tuote. Soitin asiasta ja sanoin että olen maksanut eri tuotteesta ja haluan sen tuotteen minkä tilasin ja maksoin. No Tämä nainen puhelimen päässä lupasi selvittää asian. Mitään ei kuulnut päivään joten päätin soittaa uudestaan. Sama nainen vastasi ja ei olevinaan muistanut asiaani. Hän jätti minut roikkumaan pitoon eikä vastannut enään. Yritin soittaa monta kertaa takaisin mutta minulle ei enää vastattu. Soitin taas seuraavana päivänä takaisin ja sama nainen jälleen vastasi. Kysyin taas ystävällisesti asiasta. Hän sanoi että se ei ole hänen asiansa, vaan varaston mutta lupasi kuitenkin soittaa varastolle. Nooh eipä ole enää kuulunut mitään :O ihmetyttää tälläinen toiminta ja asiakaspalvelu. En siis suosittele kenellekkään. Harmittaa että maksoin kalliista tuotteesta ja sainkin väärän tuotteen....
  sanoo... 1/ 5
  Tilaukseni katosi yrityksen järjestelmästä, rahat kuiten poistuivat tililtäni. Perjantaina soittoon ei vastattu ja jätettiin langalle roikkumaan. Tähän mennessäkukaan ei yrityksestä ole vaivaantunut selvittämään sotkua, vaikka olen lähettänyt kaikki tarvittavat tiedot yritykseen. Tuotteet ja hinnat ovat OK, kylkiäisiä puuttuu lähetyksistä ja alennukset pitää kaivaa sivuilta, mutta jos ilmenee ongelmia olet vain riesa yritykselle, korulauseita kyllä riittää mutta asiakaspalvelu alaarvoista.
  sanoo... 1/ 5
  Moi ! tilasin tänään lisä ravinteita ja minulla oli alennus koodi numero MS20, mutta jostain kumman syystä se ei tullut loppu laskuun mukaan joten voikohan sen näin jälki käteen vähentää? 20e on rahaa tänä päivänä ja alennus olisi tullut tarpeeseen. Kiitos jo etu käteen. Tilaus numeroni on 51962397
  Admin:
  Hei, Voit olla yhteydessä suoraan mass.fi asiakaspalveluun. Me emme käsittele sivustollamme olevien kauppojen tarjouksia. Asiakaspalvelun tiedot löydät täältä: http://www.mass.fi/info/contact.list Ystävällisin terveisin, Lisäravinne.fi ylläpito
  sanoo...
  Muutaman kerran sivustolta tilanneena, ei voi kuin kehua. Tuotteet ovat olleet hyviä ja toimitus on ollut erittäin nopea, yleensä pari arkipäivää tilauksesta. Mukana tullut ainakin aiemmin yllätystuotteina näytepakkauksia, en tiedä onko nykyään tapana.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun