Sportsnutrition

Sportsnutrition

53.6
(5)
 • Nopeat 1-5 päivän toimitukset
 • Kattavat maskustavat: luottokortit, verkkopankit, osamaksu ja lasku
 • Ilmaiset toimitukset yli 80€ tilauksiin (norm. 5,90-6,90€)

  Lisäravinnemerkkiä klikkaamalla näet Sportsnutrition -tuotteet.
  Sportsnutrition.fi on lisäravinteita netissä myyvä suomalainen verkkokauppa. Sportnutrition.fi tuo maahan monia tunnettuja ja laadukkaita tuotemerkkejä lähinnä muista Pohjoismaista. Yritys ei käytä välikäsiä, vaan myy edustamiaan tuotteita suoraan kuluttajalle. Tämä takaa edulliset ja kilpailukykyiset hinnat ja huippunopean toimituksen.

  Sportsnutrition.fi:n valikoima on laaja, ja kaupasta löytyy muun muassa aminohappoja, hiilihydraatteja, massanlisääjiä jne. Kaikki yrityksen tuotteet ovat luotettavia, ja tuotemerkkeinä ovat esimerkiksi sellaiset tunnetut valmistajat kuin SELF, Biovea ja ANS Performance. Kaupasta löytyy usein myös vaihtuvia supertarjouksia, ja ne ovatkin oivallinen tapa hankkia itselleen kokemuksia uusista tuotteista.

  Sportnutrition.fi on tunnettu nopeasta tilausten toimituksestaan, ja klo 14:ään mennessä tehdyt tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Tämän vuoksi toimitusaika yrityksen tuotteilla on vain 1 – 3 päivää. Toimituskulut ovat toimitustavasta riippumatta aina kiinteät, 6,50 €, jonka voi kuitenkin säästää tilaamalla tuotteita yhteensä 80 €:n edestä. Sportsnutrition.fi tarjoaa monia mahdollisia toimitustapoja Matkahuollon tai Postin kautta. Maksutapoina Sportsnutrition.fi hyväksyy laskulla ja osamaksulla maksamisen, korttimaksun ja verkkopankkimaksun. Tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

  Sportsnutrition lyhyesti

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun