Aminopörssi

Aminopörssi

173.9
(17)
 • Nopeat 1-4 päivän toimitukset
 • Monipuoliset toimitustavat: Posti, pakettiautomatti, kotiinkuljetus, nouto, postiennakko ja MyPack
 • Kattavat maskustavat: luottokortit, verkkopankit, osamaksu ja lasku
 • Ilmaiset toimitukset yli 49€ tilauksiin (norm. 4,90-8,90€)

  Lisäravinnemerkkiä klikkaamalla näet Aminopörssi -tuotteet.
  Laajasta valikoimastaan tunnettu Aminopörssi on kotimainen lisäravinteita myyvä verkkokauppa, jolla on myös noutovarasto. Yritys on perustettu jo vuonna 1998, joten pitkäaikaisimmilla asiakkailla on ollut vuosikausia aikaa kerätä positiivisia kokemuksia Aminopörssin tuotteista. Aktiivinen ja laaja asiakaskunta takaakin sen, että kauppa pystyy ylläpitämään laajaa varastoa, minkä ansiosta toimitusajat pysyvät lyhyinä.

  Aminoporssi.fi-verkkokaupassa on noin 1300 tuotteen valikoima erilaisia lisäravinteita, kuntoiluvälineitä ja luontaistuotteita. Tuotemerkkejäkin on noin 80, mukaan lukien esimerkiksi Selfomninutrition, SportLife Nutrition ja FAST. Jokaiselle löytyy jotakin, olipa sitten tarve massanlisäykseen, palautumiseen, voimanlisäykseen tai terveyden ylläpitämiseen. Verkkokaupasta löytyy jatkuvasti myös hyviä tarjoustuotteita.

  Aminopörssin toimitukset ovat nopeita ja edullisia. Kaikki tuotteet toimitetaan 1 – 4 päivän sisällä, ja toimituskulutkin ovat korkeintaan 8,90 €. Postin noutopaketti ja toimitus pakettiautomaattiin maksavat vain 4,90 €, ja ilmaisen toimituksen saa yli 49 € tilauksiin. Mikäli tilaus netistä sisältää kuntoilulaitteen, toimitetaan se kotiovelle maksutta, ja myös muut samaan tilaukseen sisältyvät tuotteet ovat tällöin toimitusmaksuttomia. Aminopörssi hyväksyy maksutapoina verkkomaksun, luottokortin, laskulla maksamisen ja postiennakon. Myös osamaksu on mahdollista Klarna Tilin muodossa.

  Aminopörssi lyhyesti


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Ak sanoo...5
  Nopee toimitus

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun