VesteralensNaturprodukter

Vesterålens Naturprodukter

(0)
4 1 5 1

   Vesterålens Naturprodukter on pitkään alalla toiminyt yritys, joka on tarjonnut asiakkaille omega3-tuotteita Pohjoismaissa jo yli 20 vuoden ajan. Vesterålens Narutprodukter Oy:n ajatuksena on tarjota asiakkaille kestotilauksena lisäravinteita suoraan kotiin toimitettuna. Asiakas voi halutessaan tilata Vapaakierto Omega3 -tuotteita sovituin määräajoin tai yksittäisenä kertatilauksena. Kestotilaajana on etuna se, että lähetyksestä ei peritä 3,50€ toimituskulua ja tuotteet saa myös edullisempaan hintaan. Kertatilauksen tuotteet saa myös ilman toimituskuluja, mikäli tilaus on yli 60€. 

   Vapaa Omega3 ja muut lisäravinteet suoraan kotiin

   Vesterålens Naturprodukter tuotteista erityisesti Vapaa Omega3 -tuotteet ovat saaneet suurta suosiota. Verkkokaupasta löytyy myös kaksi muuta tuotetta Cal-Mag ja Argus Mustikka. Cal-Mag sisältää kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiiniä, mitkä ovat hyviä luustolle. Argus Mustikassa on luteiinia, A-vitamiinia, sinkkiä ja E-vitamiinia, mitkä puolestaan ovat hyödyllisiä näölle sekä immuunijärjestelmälle. Vapaakierto Omega3- tuotteissa on käytetty "Friend of the Sea" -sertifioitua kalaöljyä. Vapaakierto Plus -tuote sisältää lisäksi D-vitamiinia, K-vitamiinia ja kalsiumia sekä B6-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

   Useissa tuotteissa tulee mukana D-vitamiinia, mikä tulee huomioida, jos syö useampaa lisäravinnetta rinnakkain. Vesterålens Naturprodukter antaa yleensä hyviä tarjouksia uusille tilaajille ja yleensä kestotilaajana saa tuotteita myös edullisemmin, mitä kertatilauksessa.

   Vesterålens Naturprodukter tilaus ja toimitus

   Vesterålens Naturprodukter lähettää ensimmäisen tilauksen noin 14 päivän kuluttua. Seuraavat tilaukset voidaan kestotilauksen kohdalla sopia asiakkaan haluamalle ajankohdalle. Kestotilauksen voi peruttaa milloin vain ja siihen voi myös tehdä muutoksia olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Avaamattomilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteet maksetaan aina tilauksen mukana tulevalla laskulla. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä numeroon 0800-1-22266 arkisin klo 8.30–16.30. Asiakas voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@vnp.fi.
   Siirry alkuun