Luontaistukku

Luontaistukku

(2)
4.0 2 5 1
 • Tilaa ilman toimituskuluja
 • Tuotteet valmistetaan pääosin Suomessa

  Luontaistukku on suomalainen verkkokauppa, joka myy pääosin Suomessa valmistettuja lisäravinteita. Luontaistukun lisäravinteet valmistetaan kotimaassa Luontaistukun omalla tehtaalla, joka aloitti toimintansa vuonna 2017. Luontaistukun tuotesarjan tuotteita ei myydä missään muualla, kun heidän omassa verkkokaupassaan, mikä pitää lisäravinteiden hinnat kilpailukykyisinä. Urheiluravinteet-kategorian alta löytyy suositut Luontaistukun valmistamat kreatiinit, L-arginiinit, L-teaniini sekä magnesiumsitraatti. Jokaisen tuotteen kohdalla on aina tarkka tuoteseloste sekä valmistuspaikka. Tuotteesta ja sen vaikutuksista on myös kerrottu perusteellisesti, mikä helpottaa sopivien lisäravinteiden valitsemista.

  Luontaistukun ravintolisät valmistetaan pääosin Suomessa

  Lähes kaikki Luontaistukun verkkokaupassa myytävät tuotteet valmistetaan Suomessa Luontaistukun omalla tehtaalla, jolloin laadunvalvonnasta on helppo pitää huolta. Luontaistukun ravintolisissä ei ole turhia lisäaineita ja kaikki raaka-aineet ovat laadukkaita ja ostettu luotettavilta toimijoilta. Yli 95% kaikista Luontaistukun tuotteista on valmistettu Luontaistukun omassa tehtaassa Suomessa. Myös myynti on ainakin toistaiseksi rajattu vain omaan verkkokauppaan, jolloin välikädet eivät nosta lisäravinteiden hintoja.  

  Tilaa lisäravinteet aamulla ja tuotteet ovat postissa jo yleensä samana päivänä

  Luontaistukun verkkokauppa lähettää tuotteet tehokkaasti asiakkaalle usein jo tilauspäivänä, jos asiakas tekee tilauksensa aamupäivästä.. Asiakas saa tuotteet kotiin 1-3 arkipäivän aikana ilman toimituskuluja. Avaamattomilla tuotteilla on myös ilmainen 30 päivän palautusoikeus. Asiakaspalvelussa voi myös joustavasti peruttaa tai tehdä muutoksia tilaukseen. Asiakaspalvelu on  auki arkisin klo 10-16. Asiakaspalvelu toimii sähköpostilla sekä puhelimen välityksellä. Asiakas voi tehdä tilauksen myös puhelimitse, mutta tällöin luottotiedot tarkistetaan aina tilauksen yhteydessä.

    
  Siirry alkuun